Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Uncategorized |
|

AMPRO a câştigat Silver Pentaward 2015, cu proiectul de packaging Dr. Hart

Agenția AMPRO Design a câștigat trofeul de argint la competiția Pentawards, la categoria „Body – Healthcare”, cu proiectul de branding&identitate vizuală pentru suplimentele alimentare ale brandului Dr. Hart.
PENTAWARDS_2015_GALA_AMPRO_1

Proiectul de packaging Dr. Hart a fost creat de AMPRO de la zero.

Irinel Ionescu (foto stânga), creative partner şi fondator al AMPRO, a declarat: „Ne-a plăcut provocarea acestui proiect. Ideea câștigătoare a fost să creăm doctorul fiecărei case, <<the Doctor in the house>>: Dr. Hart. Halatul alb care domină packaging design-ul asigură o foarte bună vizibilitate pentru brand, iar diversitatea cravatelor funcționează ca diferențiator pentru produsele gamei. Ma bucură enorm că am reușit pentru a opta oară consecutiv să ne întoarcem cu premii de la Pentawards. Practic, din 2008 și până acum am câștigat cel puțin un premiu la fiecare ediție”.

Acest proiect a cucerit și locul întâi la concursul Brand Identity Grand Prix, care a avut loc la Milano în luna februarie 2015, şi a intrat printre finaliştii desemnați în Cehia la „Prague International Advertising Festival”.

Echipa câştigătoare este formată din Irinel Ionescu (Creative Partner), Mihaela Dumitrescu (Client Service Director), Alexandru Pătru (Senior Account Executive), Lehel Mor Mako (Senior Designer), Viorica Pintilie, Raluca Popan (Junior Desingers) şi Adrian Garganciuc (DTP&Prepress Specialist) .

Din echipa Dr. Hart au făcut parte: Mihaela Dumitrescu (Senior Brand Manager), Dan Nicolescu (Own&Special Brands Director), Veronica Ripeanu (Manager Own Brands Pharma) şi Samir Abou-Khalil (New Products Development Manager).

Anul 2015 a adus pentru Pentawards cu până la 10% mai mulți participanți comparativ cu ediția precedentă. În competiție s-au înscris 1.668 de proiecte din 52 de țări de pe toate continentele.

Ceremonia de decernare a premiilor a fost susținută în Londra la Royal Institute of British Architechts, iar la eveniment au fos prezenți 300 de invitați, printre care şi Irinel Ionescu, fondator AMPRO Design Consultants.

Citește: „Pro TV + Intact = 60% din piața publicității TV din România”

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii