FacebookTwitterLinkedIn

Deși bijuteriile excepționale au o frumusețe intrinsecă, detaliul care le oferă cu adevărat valoare este semnificația lor în inima noastră: fie că este vorba despre prima bijuterie pe care am primit-o sau pe care o dăruim unui copil, fie că este bijuteria care ne trezește amintiri prețioase, fie că este piesa care ne stârnește bucurie de fiecare dată când o purtăm.

Teilor reinventează conceptul de bijuterie ludică, prin colecții destinate fiecărei vârste.
Cuore – Povești dintr-o lume minunată transpune în aur și email elemente naturale care, prin ochii copiilor, devin personaje fabuloase: fluturași, delfini sau steluțe. Metalul prețios îmbinat cu pietrele colorate creează un univers miniatural rezultat parcă dintr-o joacă a artizanilor, fără a pierde din eleganța specifică Teilor. Găsiți colecția aici.

Sweet Delights – Gustul fermecat al copilăriei ne tentează să ne bucurăm precum copiii de un cadou cu sclipiri luxuriante în piese cu design delicat și original, adaptat stilului de viață modern, păstrând elementele care fac din bijuteriile de înaltă clasă obiecte de artă, dincolo de utilitatea lor estetică. Brățările cu pandantive cheiță, colierele cu steluțe sclipitoare sau cerceii în formă de flori cu petale colorate ne amintesc de inocența copilăriei. Găsiți colecția aici.

Tu ce cadou i-ai pregătit copilului din tine? Descopera povestile dintr-o lume minunata aici