Cautare
, Staff

Industrie |
|

Americanii de la Plastipak investesc peste 2 milioane de euro în extinderea fabricii din Urlați

Plastipak, unul dintre cei mai importanți investitori din industria de proiectare și producere a ambalajelor, investește peste 2 milioane de euro pentru extinderea unităților de producție pe care le deține în orașul Urlați (județul Prahova).
Tomas_Manjon_Mantor&Facilitec

Extinderea cuprinde o hală cu spațiu de depozitare, modificări interioare, noi birouri și amplasarea a două silozuri.

Fabrica de la Urlați este a 23-a zonă de producție Plastipak la nivel global. Printre cei mai importanți clienți pe care îi deservește compania se numără Pepsi și Procter & Gamble. În prezent, Plastipak este lider global în proiectarea şi fabricarea de containere PET şi HDPE.

Construcția noii hale Plastipak va aduce cu sine noi locuri de muncă în orașul Urlați și va avea o contribuție majoră la dezvoltarea economică a zonei”, a declarat Marian Măchițescu, primarul orașului Urlați.

Grupul spaniol Mantor a început lucrările de construcție a noilor spații, a căror finalizarea este prevăzută pentru octombrie 2017.

Pentru acest proiect, ne propunem să atingem standardele foarte ridicate ale FM Global, firma de asigurări partener, și să implementăm sisteme de siguranță cu mult peste normele impuse local, inclusiv sisteme anti-incendiu”, a declarat Tomas Manjon, Managing Partner al Mantor.

Mantor are o experiență în proiecte asemănătoare și intenționează să continue extinderea pe acest segment.

„Sperăm ca, în viitorul apropiat, să construim două – trei proiecte de acest tip pe an”, a completat Manjon.

Mantor este un grup de companii fondat de trei parteneri spanioli (Tomas Manjon, Diego Stuyck, David Tortosa) în anul 2015. Prezent pe piața din România, grupul are 4 divizii: dezvoltare imobiliară (Trastevere), antreprenor general (Mantor), amenajări interioare (Cador), property și facility management (Facilitec).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii