Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

American Eagle Outfitters înregistrează pierderi mai mici decât cele așteptate

American Eagle Outfitters a raportat miercuri o pierdere trimestrială  mai mică decât cea preconizată deoarece a crescut cererea pentru haine casual și confortabile pentru cei care au lucrat de acasă în perioada de izolare.  
american eagle outfitters

Compania a reușit să crească vânzările online pentru articolele sale de îmbrăcăminte ale brandului Aerie, informează Reuters. În luna iulie, compania a lansat o nouă linie de îmbrăcăminte athleisure, ajutând la dublarea vânzărilor online în comparație cu al doilea trimestru.

Veniturile totale au scăzut cu 15% la 883,5 milioane de dolari în cele trei luni încheiate la 1 august, dar au depășit așteptările de 847,8 milioane de dolari. Pierderea netă a companiei a fost de 13,8 milioane dolari, sau 8 cenți per acțiune, comparativ cu un profit de 64,98 milioane dolari, sau 38 de cenți per acțiune, înregistrate anul trecut.

Potrivit datelor IBES de la Refinitiv, compania a raportat o pierdere de 3 cenți per acțiune, mai mică decât estimarea medie a analiștilor de 16 cenți per acțiune. Compania a cheltuit 14,6 milioane de dolari pentru depreciere, restructurare și taxe aferente COVID-19 în ultimul trimestru.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii