Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Topuri |
|

Amenzi de jumătate de miliard de lei de la ordonanța privind interzicerea circulației 

Mai întâi vestea bună: în prima zi de Paște numărul total al amenzilor pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației a fost cel mai mic de la anunțarea ordonanței, pe 24 martie.
coronavirus harta romania
Polițiștii și jandarmii au depistat 4.787  persoane care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei în ultimele 24 de ore, conform celui mai recent buletin de presă zilnic pe care Grupul de  Comunicare Strategică îl anunță în jurul orelor 13.00.
Practic, este pentru prima dată când numărul de amenzi acordat de poliție a scăzut sub nivelul de 5.000, în condițiile în care în perioada scursă de la 24 martie a ajuns să depășească chiar și 33.000 la nivelul a 24 de ore. 
Aproape 250.000 de sancțiuni au fost anunțate de către Grupul de comunicare Strategică pentru perioada scursă de la anunțarea Ordonanței Militare 3, pe 24 martie, care restricționa circulația.
Valoarea totală a amenzilor a ajuns până acum la aproape 450 de milioane de lei, aproape o zecime din acea valoare fiind “acoperită” doar de sancțiunile anunțate pentru data de 29 martie.
Începând cu 1 aprilie, numărul zilnic de sancțiuni nu a mai trecut niciodată de 10.000, valoarea cumulată depășind doar de câteva ori pragul de 20 de milioane de lei.
În plus, ultima săptămână a adus un trend aproape permanent de scădere a numărului de sancțiuni și a valorii cumulate, ajungând la minimul de 4.787 de sancțiuni anunțat pe 20 aprilie.   

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii