Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Auto |
|

Amendă uriașă pentru unul dintre cei mai mari producători auto din lume. A încălcat regulile timp de aproape un deceniu

Gigantul auto a încălcat cerințele Agenției de Protecție a Mediului în ceea ce privește raportarea defectelor legate de emisiile autovehiculelor produse timp de aproximativ un deceniu, potrivit Departamentului de Justiție SUA.    
Amenda

Producătorul auto Toyota a fost amendat cu 180 de milioane de dolari pentru încălcarea cerințelor Agenției de Protecție a Mediului.

Departamentul de Justiție a declarat că amenda primită de Toyota este cea mai mare pedeapsă civilă legată de încălcarea cerințelor Agenției de Protecție a Mediului privind raportarea defectelor legate de emisiile autovehiculelor.

Se pare că, potrivit Departamentului de Justiție (DOJ), producătorul auto a întârziat depunerea a aproximativ 78 de rapoarte.

Un purtător de cuvânt al Toyota a declarat că există „un decalaj de proces care a dus la o întârziere în depunerea anumitor rapoarte EPA (Environmental Protection Agency) non-publice pentru defecte legate de emisiile vehiculelor”. Acesta a mai spus și că Toyota a transmis în cele din urmă toate informațiile întârziate relevante și a instituit noi procese de raportare și conformitate, potrivit WSJ

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii