FacebookTwitterLinkedIn

Telespectatorii vor putea urmări episoadele, în reluare și cu subtitrare, joi, 29 martie, de la ora 22:00. Fiecare nou episod – din totalul de 10 – va fi programat apoi în fiecare joi, la aceeași oră.

Inspirat de o poveste adevărată, „The Terror” urmărește o expediție a Marinei Navale Britanice în secolul XIX, într-un teritoriu neexplorat din Oceanul Arctic, pentru a descoperi o cale de acces spre Pacific, de-a lungul coastei nordice a Americii de Nord. Echipajul „The Terror” se luptă pentru supraviețuire nu doar cu elementele naturii, ci și între ei.

Distribuția îi include pe: Jared Harris („The Crown”, „Mad Men: Nebunii de pe Madison Avenue”), în rolul Căpitanului Francis Crozier; Tobias Menzies („Străina”), în rolul Căpitanului James Fitzjames; Ciarán Hinds („Urzeala tronurilor”), în rolul lui Sir John Franklin; Paul Ready („Cuffs”), în rolul Dr. Henry Goodsir; Adam Nagaitis („Sufragete”), în rolul lui Cornelius Hickey; Nive Nielsen („Lumea nouă”), care o joacă pe Lady Silence; Ian Hart („În căutarea Tărâmului de Nicăieri”), în rolul lui Thomas Blanky; Trystan Gravelle („Mr. Selfridge”), în rolul lui Henry Collins.

IATĂ AUDIENȚELE TELEVIZIUNILE DE FILME ȘI SERIALE ÎN IANUARIE 2018

Filmat la Budapesta în Ungaria, serialul „The Terror” este produs de Scott Free, Emjag Productions și Entertainment 36, în colaborare cu AMC Studios. Pe lângă David Kajganich și Soo Hugh, lista producătorilor executivi îi mai include pe Ridley Scott, David W. Zucker, Alexandra Milchan, Scott Lambert și Guymon Casady.

AMC Global face parte din AMC Networks International, divizia globală a AMC Networks, care oferă producții de entertainment premiate pentru abonații din peste 140 de țări, din Africa, Asia, Europa și America Latină.

Compania deține brandurile globale Sundance Channel și AMC, dar și alte televiziuni locale dintre care, cu distribuție în România, Minimax, Megamax, FilmCafe, TV Paprika și JimJam. Televiziunile AMC sunt distribuite de Tematic Cable și vând publicitate în România prin Thematic Channels.

ȘTIAI CE PĂRERE AU ROMÂNII DESPRE BĂNCILE COMERCIALE? NU ȘTIA? E TIMPUL SĂ ȘTII ACUM, NEAPĂRAT!