Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

AMC va difuza în premieră noi episoade ”Into the Badlands” din 25 martie

AMC a anunțat că serialul dramatic revoluționar de arte marțiale ”Into the Badlands” se va încheia cu ultimele opt episoade, a căror difuzare începe din 25 martie, de la ora 22:00, informează Media Expres.
AMC serial

La începutul ultimului capitol din „Into the Badlands”, Bajie, din închisoare, îl avertizează pe Sunny că nu trebuie să se încreadă în Pilgrim, notează Media Expres. Dar Sunny se luptă cu decizia de a îl ajuta pe Pilgrim să deschidă Camera Meridian, deoarece viața fiului său este în joc. În același timp, M.K., care încă nu și-a revenit după dezvăluirea că Sunny i-a ucis mama, caută răzbunarea. Răpită de The Master, Văduva este nevoită să se confrunte cu trecutul ei. Între timp, Moon se grăbește s-o salveze pe Lydia de moartea iminentă, după ce aceasta și-a riscat viața pentru el pe câmpul de luptă. În ultimele episoade, vor ieși la lumină secrete vechi, se vor forma alianțe noi, iar saga își atinge punctul culminant într-o bătălie majoră care pune capăt tuturor bătăliilor.

Produs de AMC Studios,”Into the Badlands” a fost creat de Alfred Gough și Miles Millar, producători executivi, showrunneri și scenariști. Producători executivi au fost și Stacey Sher și Michael Shamberg, producători nominalizați la Oscar®, alături de David Dobkin, Stephen Fung, Michael Taylor, Karen Richards, Paco Cabezas și actorul principal, Daniel Wu.

Din distribuție fac parte: Wu (Sunny), Nick Frost (Bajie), Aramis Knight (M.K.), Emily Beecham (The Widow), Orla Brady (Lydia), Ally Ioannides (Tilda), Lorraine Toussaint (Cressida), Sherman Augustus (Moon), Babou Ceesay (Pilgrim), Ella-Rae Smith (Nix) și Lewis Tan (Gaius).

În luna ianuarie 2019, AMC a avut o audiență medie la nivel național, în România, de 9.000 de telespectatori pe minut (toată ziua), conform măsurătorilor Kantar Media. La nivel urban, AMC a fosr urmărit de 5.000 de persoane pe minut.

VEZI AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE FILME ȘI SERIALE – IANUARIE 2019

AMC Global, care face parte din AMC Networks International, difuzează filme celebre din fiecare gen și decadă și producții originale, pentru a oferi publicului ceva mai profund, ceva mai variat, ceva mai mult. AMC este distribuit în întreaga Americă de Nord, dar și în alte peste 125 de țări din lume.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii