Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

AMC se lansează de la 6 decembrie și în format HD

AMC a anunțat că începând din 6 decembrie 2015, programele televiziunii vor fi disponibile în calitate HD în toată România, informează Media Expres.
AMC Television

AMC a debutat în România la 5 noiembrie 2014 și în primul an a adus nouă serii în premieră exclusivă, printre care „Fear the Walking Dead”, serial ce a doborât toate recordurile de audiență în SUA, seria „Breaking Bad” şi „Half and Catch Fire”.

AMC difuzează primele trei serii de top din reţeaua de cablu din Statele Unite din toate timpurile: cu „Fear the Walking Dead” pe primul loc, „Better Call Saul” pe locul al doilea şi „Into the Badlands” pe locul al treilea. Toate aceste seiale de succes au avut premiera la AMC în 2015.

VEZI TELEVIZIUNILE CU CELE MAI MARI AUDIENȚE LA NIVEL NAȚIONAL – NOIEMBRIE 2015

AMC a anunţat recent că va difuza noi serii originale exlusive pentru telespectatorii din România în 2016. Următorul pe listă este „The Night Manager”, cu Hugh Laurie (cunoscut pentru rolul din „Dr. House”) în rolul principal, programat pentru începutul anului următor.

În 2016 la AMC va debuta exclusiv a două serii din hit-urile „Fear the Walking Dead” şi „Humans” şi al treilea sezon din „Halt and Catch Fire”, toate simultan cu premierele din Statele Unite.

AMC Networks Internaţional – Europa Centrală este o unitate operaţională a AMC Networks Internaţional, companie specializată în domeniul difuzării şi distribuţiei de televiziune cu accent pe pieţele din Europa Centrală şi de Est.

În prezent AMCNI – Europa Centrală are în portofoliu 13 mărci de televiziune cu patru genuri diferite. Sport – Sport1, Sport2, SportM; copii – Minimax, Megamax; divertismentt – Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home şi filme – AMC, Film Mania, Filmcafe şi Film+. Televiziunile sunt programate pentru limbajul, pieţele şi audienţele locate şi sunt disponibile pe numeroase platforme incluzând formate HD și la cerere, sau pe dispozitivele mobile.

AMC Networks Internaţional, divizia globală a AMC Networks, livrează divertisment şi programe apreciate către abonaţi din peste 140 de ţări şi teritorii, inclusiv Africa, Asia, Europa, America Latină şi Orientul Mijlociu. AMCNI constă în mărci globale dintre cele mai populare sunt Sundance Channel şi AMC, cu o varietate de programe, recunoscute local.

În România AMC este în distribuție pe majoritatea rețelelor de cablu și DTH cu excepția RCS & RDS.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii