Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

AMC produce și va difuza filmul cu arte marțiale „Into The Badlands”

AMC Global va difuza în toamnă în premieră serialul original „Into the Badlands”, la 24 de ore de la premiera de pe AMC din SUA, potrivit unui comunicat de presă, preluat de Media Expres.
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Seria de șase episoade de câte o oră este distribuită internațional de Entertainment One (eOne), cu care AMC Networks a realizat o înțelegere de distribuție, exclusivă, pe toate platformele media.

Ştirea vine după anunţul că AMC Global va lansa în toată lumea, anul acesta, „Fear the Walking Dead”, serialul pereche al „The Walking Dead”.

Bruce Tuchman, Preşedintele AMC şi Sundance Channel Global, a declarat printre altele că seriile ca „Into the Badlands” şi „Fear the Walking Dead” susţine partenerii care dețin platforme de distribuție de televiziune în extinderea bazei de abonaţi.

Into the Badlands” este un serial care are la bază artele marţiale și este inspirat din povestea chinezească „Journey to the West” („Călătorie spre vest”) – într-un ţinut condus de baroni feudali un tânăr face o călătorie printr-un teritoriu periculos pentru a găsi iluminarea.

„Into the Badlands” îi are în distribuţie pe Daniel Wu (foto), care este şi producător executiv. Wu este un actor, regizor şi producător de origine chineză din America, originar din Hong Kong, care a jucat în peste 60 de filme.

Printre actorii permanenţi ai serialului “Into the Badlands” se numără Emily Beecham (“28 Weeks Later”, “The Village”), Sarah Bolger (“The Tudors”, “In America”) şi Oliver Stark (“The Adventurer: The Curse of the Midas Box”, “My Hero”). David Dobkin (“The Judge”, “Wedding Crashers”, “Shanghai Knights”) va fi regizorul serialului.

Proiectul a fost creat de: scenariştii Al Gough şi Miles Millar (“Shanghai Noon”, “Smallville”), fiind și producători executivi alături de Wu. Alți producători sunt Stacy Sher şi Michael Shamberg (“Django Unchained”, “Contagion”) şi cineastul de filme cu arte marţiale, Stephen Fung.

AMC Networks a schimbat imaginea televiziunii MGM în AMC la sfârşitul anului 2014. Rebranding-ul a marcat prima ieșire din America de Nord a televiziunii AMC, fiind lansate feed-uri cu versiuni locale pentru cablu sau platforme de satelit în Europa, America Latină, Asia, Africa şi Orientul Mijlociu. De asemenea, AMC VOD, HD şi TV Everywhere acompaniază aceste distribuția lineară.

Entertainment One Ltd. (LSE:ETO) este o companie internaţională specializată în achiziţia, producţia şi distribuţia de filme şi programe TV care deține o biblioteca de drepturi ce include peste 40.000 de titluri de filme şi programe tv, 4.500 de ore de programe de televiziune şi 45.000 de piese muzicale.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii