Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

AMC a lansat și în România concursul global pentru crearea posterului sezonului 4 „Fear The Walking Dead”

AMC Global a lansat între 12 februarie și 5 martie un concurs la nivel global, în care invită fanii serialului „Fear the Walking Dead” să creeze un poster alternativ pentru sezonul patru, informează Media Expres. Telespectatorii din România, Polonia, Marea Britanie, Spania, Portugalia, America Latină și Thailanda sunt invitați să realizeze imagini originale, pe care să le înscrie în concurs.
Fear the Walging Dead

Premiile, acordate la nivel local, constau în 1.000 de dolari în bani și expunerea outdoor a posterului creat de ei, în cadrul campaniei de promovare a serialului, în capitala țării lor, anunță Media Expres.

Câștigătorul la nivel global (împreună cu un prieten) va primi o excursie de lux la Los Angeles, locul unde a început povestea din „Fear the Walking Dead” . Din juriul concursului fac parte producătorii executivi Andrew Chambliss, Ian Goldberg (care sunt showrunneri) și Greg Nicotero.

Creațiile originale pot fi înscrise în concurs în perioada 12 februarie – 5 martie, Regulamentul, Termenii și condițiile fiind publicate pe pagina de Facebook a AMC din România, https://www.facebook.com/amctvro

IATĂ CINE SUNT CLIENȚII BĂNCILOR COMERCIALE DIN ROMÂNIA! 

Al patrulea sezon din „Fear the Walking Dead” are premiera globală pe 16 aprilie, la ora 05:00.

În noile episoade, lumea protagonistei Madison Clark (Kim Dickens) și a familiei acesteia este văzută cu alți ochi… cei ai lui Morgan Jones (Lennie James), care se alătură poveștii, direct din universul serialului original, „The Walking Dead”.

Pe măsură ce personajele din povestea cu zombi se confruntă cu un prezent incert, plin de lupte, descoperiri, prieteni, dușmani și amenințări vechi și noi, acestea fac alianțe, se luptă între ele și dau piept cu o legiune a morților-vii. Scopul final este o viață cât de cât normală, în mijlocul presiunii care le încojoară. În lupta pentru o nouă realitate în „Fear the Walking Dead”, se vor înfrunta întunericul și lumina, teroarea și pacea, eroii și mercenarii.

Produs de către AMC Studios, serialul „Fear the Walking Dead” îi are drept producători executivi pe Scott M. Gimple, Andrew Chambliss și Ian Goldberg (care sunt showrunneri), dar și Robert Kirkman, David Alpert, Gale Anne Hurd și Greg Nicotero. Noul sezon are 16 episoade, a doua jumătate a acestora având premiera în a doua parte a anului 2018.

AMC a creat unele dintre cele mai premiate seriale ale ultimilor 10 ani, care au redefinit producțiile TV dramatice. AMC este o televiziune distribuită în întreaga Americă de Nord, dar și în alte peste 125 de țări din lume, în formatele HD și SD, pe toate platformele TV, online, on demand și pe dispozitive mobile.

AMC Studios este studioul de producție și distribuție in-house al AMC Networks Inc. Primul serial realizat de AMC Studios a fost „The Walking Dead”, care a împlinit recent 100 de episoade și este serialul cu cel mai mare rating din istoria televiziunilor cu difuzare prin cablu americane și serialul nr. 1 de la TV, în rândul persoanelor de 18 – 49 de ani, de șase sezoane până în prezent.

AMC Studios a mai produs pentru AMC seriale originale ca „Fear the Walking Dead”, „TURN: Washington’s Spies”, „Halt and Catch Fire”, „Into the Badlands”, „The Son” și produce „The Terror”, „Lodge 49” și „Dietland”). Studioul a produs și documentare cum sunt „Ride with Norman Reedus”, „Robert Kirkman’s Secret History of Comics” și „James Cameron’s Story of Science Fiction”.

AMC Studios a produs și serialele „Rectify” (laureat cu Premiul Peabody), „Hap and Leonard” și „Cold Blooded: The Clutter Family Murders” – documentar – pentru SundanceTV.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii