Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

AMC începe să difuzeze „Breaking Bad” din 7 mai cu românul Marius Stan în primul episod

AMC Networks International – Europa Centrală a achiziţionat drepturile de televizare a tuturor celor cinci sezoane ale seriei „BREAKING BAD”, televiziunea AMC începând difuzarea serialului din 7 mai 2015, de la ora 23:00, informează MEDIA EXPRES.
AMC

În primul episod al serialului şi în al treilea sezon, în rolul unui patron de spălătorie auto, apare şi românul Marius Stan, un fizician ce s-a stabilit împreună cu familia în SUA, New Mexico. Rolul din „Breaking Bad” a venit absolut întâmplător, după ce Stan şi-a însoţit copiii la un casting pentru un alt proiect. La finalul castingului, au făcut o poză de familie ce a fost văzută de echipa de producţie care a hotărât că el este personajul de care au nevoie. De asemenea, pentru rolul lui Marius, s-au făcut modificări în scenariu, astfel că patronul spălătoriei să fie român şi să vorbească în limba maternă.

AMC a început să difuzeze „Better Call Saul” din 2015, iar „Breaking Bad” este continuarea acestuia.

„Breaking Bad” a câștigat în 2014 premiul Emmy pentru cel mai bun serial dramatic şi Globul de Aur pentru cel mai bun serial de televiziune. Produs de Sony Pictures Television împreună cu Mark Johnson (Gran Via) şi Michelle MacLaren pe postul de producători executivi, serialul este scris, produs şi regizat de Vince Gilligan.

În ianuarie 2015, AMC a difuzat de asemenea seria „Fargo”, câştigătoare a Globului de Aur, iar din aprilie aduce telespectatorilor ultimele trei sezoane din „Sons of Anarchy”.

AMC este una dintre televiziunile care promovează sincronizarea difuzării de programe de televiziune cu piața din SUA, multe dintre acestea fiind difuzate în Europa Centrală și de Est la doar 24 de ore de la lansarea americană.

Din iunie, AMC va difuza, de asemenea, al doilea sezon al serialului dramatic cu acțiunea plasată în anii ’80 „Halt and Catch Fire”, despre lumea creatorilor de computere personale.

În plus, AMC Global a achiziţionat drepturile internaţionale de difuzare ale celui mai aşteptat serial dramatic din televiziune, „Fear The Walking Dead”, ce va avea premiera la sfârşitul verii. Această veste a fost urmată de anunţul recent că AMC Global va lansa „Into the Badlands”, la sfârşitul anului 2015.

BREAKING BAD” povestește viața lui Walter White (Bryan Cranston – foto), un profesor de chimie de liceu care trăieşte în New Mexico împreună cu soţia, fiul adolescent bolnav de paralizie cerebrală şi un copil abia născut, după ce este diagnosticat cu cancer în stadiul III şi i se oferă un prognostic de viaţă de doi ani. Având un sentiment de curaj bazat pe prognosticul medical şi dorinţa de a asigura viitorul financiar al familiei sale, White intră în lumea drogurilor şi a crimei, pe care ajunge să o domine.

De la premiera mondială din anul 2008, „Breaking Bad” a câştigat 110 premii şi a fost nominalizat pentru 262 de premii.

Difuzarea la nivel internaţional a AMC a început în anul 2014, AMC fiind lansat în România în noiembrie.

Portofoliul AMCNI – Central Europe include 12 branduri de televiziune din patru genuri – sport: Sport1, Sport2, SportM; copii: Minimax, Megamax; infotainment: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home; filme: AMC, Sundance Channel, Film Mania, Film Café. Televiziunile au versiuni localizate și sunt disponibile inclusiv în format HD, on demand și pe dispozitive mobile.

În România, serviciile de Marketing şi distribuţie pentru AMC Networks sunt efectuate de Tematic Cable SRL.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii