Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

AMC Global a obţinut dreptul de a emite la nivel internaţional serialul „The Walking Dead”

AMC continuă seria de sincronizare a difuzării producțiilor americane pe piața internațională, inclusiv în România, anunţând la 11 martie că a obţinut dreptul de a emite la nivel internaţional noul serial „The Walking Dead” la doar 24 de ore de la premiera din SUA, informează Media Expres.
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

AMC SUA a anunţat la 11 martie că a comandat două sezoane ale serialului pereche „The Walking Dead”. Noul serial se va filma în Los Angeles. Primul sezon al show-ului va avea şase episoade de o oră şi va avea debutul pe AMC la sfârşitul verii. Al doilea sezon al serialului se va difuza în 2016.

Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero şi David Alpert din „The Walking Dead” sunt producătorii executivi ai noului serial, care la fel ca şi cel original, este produs de studiourile AMC. Dave Erickson („Marco Polo,” „Sons of Anarchy”), care a co-creat şi a co-scris episodul pilot cu Kirkman, este producător executiv şi showrunner. Serialul îi va avea ca actori principali pe Cliff Curtis („Missing”, „Gang Related”), Kim Dickens („Gone Girl”, „Sons of Anarchy”), Frank Dillane (Harry Potter and the Half-Blood Prince) şi Alycia Debnam Carey (Into the Storm).

„Brandul AMC devine rapid sinonim cu cel mai căutat şi captivant conţinut din lume”, a spus Bruce Tuchman, Preşedintele AMC şi Sundance Channel Global. „Suntem încântaţi să distribuim serialul către o audienţă globală la numai 24 de ore de la premiera din S.U.A. şi să ne asigurăm că fanii «The Walking Dead» se vor putea bucura împreună de această nouă poveste pe măsură ce ea se dezvăluie.”

Ed Carroll, Chief Operating Officier al AMC Networks a declarat: „Cu Robert Kirkman şi Dave Erickson la cârmă, alături de un grup excepţional de producători executivi şi distribuţie, acest nou serial va oferi iubitorilor serialului «The Walking Dead» ceea ce ei au cerut mereu – o privire din altă perspectivă a apocalipsei zombilor şi una ce ne duce înapoi chiar la începutul epidemiei.”

AMC Networks a schimbat imaginea televiziunii MGM în AMC la sfârşitul anului 2014. Rebranding-ul a marcat prima distribuţie în afara Americii de Nord pentru AMC, una dintre cele mai populare şi premiate mărci din televiziune din SUA. De atunci, AMC a lansat sute de feed-uri cu versiuni locale pe cablu sau platforme de satelit în Europa, America Latină, Asia, Africa şi Orientul Mijlociu. De asemenea, AMC VOD, HD şi TV Everywhere acompaniază televiziunea lineară clasică.

În plus, pe lângă programele originale de la studiourile proprii AMC Networks, AMC Global prezintă filme populare, premiate de la cele mai mari filmoteci din lume. AMC Global, reţeaua internaţională de televiziuni AMC, a fost lansată la sfârşitul anului 2014 și este disponibilă în peste 115 ţări şi teritorii, inclusiv România. unde serviciile de Marketing şi distribuţie pentru AMC Networks sunt efecutate de Tematic Cable SRL.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii