Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

AMC difuzează sezonul al patrulea „Better Call Saul” din 27 septembrie

AMC difuzează sezonul al patrulea al serialului propriu „Better Call Saul” începând din 27 septembrie, de la ora 22:00 ora României.
AMC serial

În noile episoade, moartea lui Chuck (Michael McKean) este catalizatorul transformării lui Jimmy McGill (Bob Odenkirk) în Saul Goodman. După pierderea suferită, Jimmy face pași rapizi în lumea criminală, periclitându-și cariera de avocat și relația cu Kim (Rhea Seehorn), notează Media Expres.

Moartea lui Chuck îi afectează extrem de mult și pe foștii colegi Howard (Patrick Fabian) și Kim, care se află din nou în tabere adverse în lupta începută de frații McGill. În paralel, Mike Ehrmantraut (Jonathan Banks) își asumă activ rolul de consultant pentru securitate pentru Madrigal Electromotive.

Este o perioadă volatilă pentru angajații lui Gus Fring (Giancarlo Esposito): prăbușirea lui Hector (Mark Margolis) are un impact masiv asupra întregii lumi criminale din Albuquerque, iar cartelul e aruncat în haos – ceea ce afectează planurile prefecte ale lui Gus și Nacho (Michael Mando).

În luna august, „Better Call Saul” a fost prelungit de AMC cu o nouă serie, a cincea. Serialul este o co-producție Sony Pictures Television și AMC Studios și îi are drept producători executivi pe Peter Gould, Vince Gilligan, Mark Johnson, Melissa Bernstein, Thomas Schnauz și Gennifer Hutchison. Din distribuție fac parte Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Rhea Seehorn, Patrick Fabian, Michael Mando și Giancarlo Esposito.

În SUA, sezonul 3 s-a plasat pe locul 5 în clasamentul celor mai urmărite seriale dramatice în rețelele de cablu, în rândul adulților de 25 – 54 de ani. „Better Call Saul” îi are drept producători executivi pe Peter Gould, Vince Gilligan, Mark Johnson, Melissa Bernstein, Thomas Schnauz și Gennifer Hutchison. Serialul a obținut anul acesta un Premiu Peabody și, de-a lungul a trei sezoane, a strâns (printre altele) 23 de nominalizări la Emmy, 3 nominalizări la Globul de Aur, 2 Premii Writers Guild, 3 Premii Critics’ Choice, 1 trofeu acordat de Television Critics Association și 2 Premii AFI.

În luna august, televiziunea AMC a avut o audiență medie, la nivel național, de 5.000 de telespectatori pe minut (toată ziua) și de 3.000 de persoane pe minut în mediul urban, conform măsurătorilor Kantar Media.

AMC Networks International – Europa Centrală și de Nord este o unitate operaţională a AMC Networks Internaţional, o companie internaţională ce deține 14 televiziuni de filme și seriale, producții pentru copii, divertisment și sport.

Compania deține televiziunea pentru copii JimJam, difuzează feed-ul european al Sundance TV și al AMC, Film+, Filmcafe, Film Mánia, MGM, Sport1, Sport2, Minimax, Megamax, Spektrum, Spektrum Home și TV Paprika. AMC deține și televiziunea pay-TV KinoweltTV din Germania.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii