Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

AMC difuzează sezonul 3b din „Fear The Walking Dead” simultan cu premiera din SUA

Televiziunea AMC difuzează a doua jumătate a sezonului al treilea din serialul „Fear The Walking Dead” în noaptea de 10 spre 11 septembrie, cu primele două episoade (9 și 10) programate de la ora 4:00 A.M. (ora României), și apoi fiecare nou episod concomitent cu difuzarea din SUA, informează Media Expres.
AMC

Episoadele vor fi redifuzate în fiecare luni seara, începând din 11 septembrie, de la ora 22:00.

Înaintea premierei, AMC a programat un maraton al primelor opt episoade din sezonul al treilea, sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 22:00.

A doua jumătate a seriei a treia este compusă din opt episoade. În acest sezon, familiile Clark și Otto reușesc să obțină o pace dificilă cu Națiunea. Foștii dușmani trebuie să găsească o modalitate de a supraviețui împreună. Tensiunea crește la Ferma Broke Jaw, unde miliția locală este decimată, resursele se împuținează, iar zombi strâng rândurile.

La sud, Barajul Gonzalez este o sursă de viață neprețuită. Strand (Colman Domingo) este dărâmat și are nevoie de un partener pentru a folosi singura monedă de schimb care mai există în lumea post-apocaliptică. În paralel, Daniel (Rubén Blades) a devenit din nou el soldado și o slujește pe Lola (Lisandra Tena) și barajul, dar e încă cu gândul la fantoma Ofeliei (Mercedes Mason).

„Fear the Walking Dead” este al doilea cel mai urmărit serial dramatic de pe rețelele de cablu din SUA. Serialul este o producție AMC Studios, avându-i drept producători executivi pe Dave Erickson, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero și DavidAlpert.

TELEVIZIUNILE CU CELE MAI MARI AUDIENȚE ÎN URBAN – AUGUST 2017

AMC Global, care face parte din AMC Networks International, difuzează filme celebre din fiecare gen și decadă și producții originale. AMC este distribuit în întreaga Americă de Nord, dar și în alte peste 125 de țări din lume. AMC Global operează canale HD și SD, pe toate platformele (TV, online, on demand și pe dispozitive mobile).

AMC Networks International (AMCNI), divizia globală a AMC Networks, oferă producții de entertainment premiate, care ajung la abonații din peste 140 de țări, din Africa, Asia, Europa și America Latină.

AMCNI include brand-urile globale Sundance Channel și AMC, dar și televiziuni populare locale (printre care Paprika și Minimax, în România).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii