Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

AMC difuzează seria a doua „Halt and Catch Fire” la 24 de ore de la premiera americană

AMC va difuza în premieră al doilea sezon al serialului despre lumea dezvoltatorilor de computere personale, „Halt and Catch Fire”, din 1 iunie de la ora 23:00, la doar 24 de ore de la premiera din SUA, informează Media Expres.
serial AMC

Premiera celui de-al doilea sezon va fi precedată de un maraton de difuzare al celor zece episoade ale primului sezon „Halt and Catch Fire”, începând cu ora 15:00 pe 1 iunie.

Málnay B. Levente, CEO AMC Networks International – Europa Centrală, a declarat: „La momentul lansării AMC în Europa Centrală şi de Est, plănuiam să difuzăm noi programe cât mai repede posibil după debutul din SUA, astfel asigurându-ne că cele mai noi programe AMC sunt disponibile telespectatorilor noştri foarte repede în limbile lor materne. Suntem încântaţi să anunţăm premiera noului sezon din «Halt and Catch Fire», primul serial care se va difuza la 24 de ore de la debutul de peste ocean”.

Al doilea sezon al dramei începe în anul 1985, la mai mult de un an de la evenimentele din primul sezon, când Joe MacMillan a sfârșit prin a da foc unui camion plin de computere Cardiff Giant, ultima dintr-un lung şir de fapte auto-distructive care au pus în pericol destinele tuturor celor din jurul lui.

Noul sezon se concentrează pe compania nou-înfiinţată a lui Cameron şi a Donnei, Mutiny, care începe să atingă succesul bazat pe cel mai revoluţionar concept – internetul.

Întors dintr-un exil auto-impus şi având un nou legământ faţă de onestitate şi decenţă, Joe este un om schimbat care se concentrează pe vindecarea vechilor răni cu Gordon şi se îmbarcă la o nouă cruciadă tehnologică care va afecta în mod direct soarta noii companii, Mutiny.

Într-un peisaj obsedat de tehnologie şi într-o lume cu conectare rapidă, „Halt and Catch Fire”  explorează teme ce ating direct în spiritul vremurilor moderne şi nu în ultimul rând, în dorinţa naturală umană de a lăsa o amprentă semnificativă în istorie.

Halt and Catch Fire” este un serial din genul ficţiune – dramă, a cărui acţiune se petrece la mijlocul anilor ‘80 în lumea schimbătoare şi aflată în expansiune a computerelor.

În primul sezon, fostul director IBM, Joe McMillan (Lee Pace) intenţiona să folosească tehnici de inginerie inversă pe produsul pilot, computerul personal IBM, forţându-i pe noii săi angajatori, Cardiff Electric să intre într-o nouă cursă pentru supremaţia pe piaţă.

Primul sezon al „Halt and Catch Fire” a fost primit cu entuziasm de către critici şi recenzenţi. Serialul a fost creat de Chris Cantwell şi Christopher C. Rogers şi îi are ca producători executivi pe Cantwell, Rogers, showrunner Jonathan Lisco („Southland”) şi Gran Via Productions’ Mark Johnson (“Breaking Bad”, “Rectify”, Diner, Rain Man) şi Melissa Bernstein (“Breaking Bad”, “Rectify”). Pe lângă Pace, McNairy, Bishé şi Davis, din distribuţia celui de-al doilea sezon mai fac parte: Toby Huss (“The Adventures of Pete & Pete”, “Carnivále”) în rolul lui John Bosworth şi Aleksa Palladino (“Boardwalk Empire”) în rolul Sarei Wheeler.

Roluri ce revin în serial în acest sezon sunt James Cromwell (“Boardwalk Empire”, “American Horror Story”) în rolul lui Jacob Wheeler şi Mark O’Brien (“The Republic of Doyle”) în rolul lui Tom Rendon.

AMC Networks International – Central Europe, o unitate de operare a AMC Networks International, este o companie lider internațional în domeniul audiovizualului și distribuției de televiziuni tematice, cu accent pe piața din Europa Centrală și de Est. Portofoliul actual al AMCNI – Central Europe include 12 branduri de televiziune din 4 genuri – sport: Sport1, Sport2, SportM; copii: Minimax, Megamax; infotainment: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home; filme: AMC, Sundance Channel, Film Mania, Filmcafe.

În România, serviciile de Marketing şi distribuţie pentru AMC Networks sunt efectuate de Tematic Cable.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii