Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

AMC difuzează în premieră serialul despre androizii casnici „Humans”

AMC Networks difuzează în premieră pe televiziunea AMC serialul „Humans”, produs în SUA anul acesta, ce explorează impactul emoţional dintre oameni şi roboţi, din 26 octombrie de la ora 23:00 și în continuare în fiecare vineri de la aceeași oră, informează Media Expres.
HUMANS_AMC

„Humans” este un serial în opt episoade care se desfășoară într-un prezent fictiv în care ultimul gadget destinat familiilor și care poate fi cumpărat din mall-uri este Synth, un robot inteligent care seamănă în mod sinistru cu oamenii.

Din distribuție fac parte Gemma Chan, Katherine Parkinson, Lucy Carless, Tom Goodman-Hill și Ivanno Jeremiah. Serialul „Humans” este versiunea americană a serialului original suedez „Real Humans”, difuzat între anii 2012 și 2014.

Serialul „Humans” se află în topul primelor cinci seriale transmise prin cablu, printre adulții cu vârste între 25 și 54 ani în SUA.

Film Cafe, cealaltă televiziune de filme din portofoliul AMC Networks în România, difuzează în octombrie două filme: „Operaţiunea Valkyrie”, din 11 octombrie, de la ora 21:00 şi „Triplu X”, din 18 octombrie, de la 21:30.

Operațiunea Valkyrie” – bazat pe poveste adevarată – cu Tom Cruise în rolul colonelului Claus von Stauffenberg, narează încercarea de a-l asasina pe Hitler.

VEZI TOPUL MULTINAȚIONALELOR CU CELE MAI MARI BUGETE DE PUBLICITATE PE TV (9 LUNI 2015)

„Triplu X” este un film care îl are în distribuție pe Samuel L. Jackson ca reprezentant al unei agenții guvernamentale care recrutează un atlet și îl transformă în agent secret pe care îl trimite la Praga pentru a lichida o celulă teroristă – Anarchy 99.

Televiziunea culinară din portofoliul AMC, TV Paprika, difuzează din 6 octombrie de la ora 21.00 emisiunea „Heston și gastronomia britanică” cu Heston Blumenthal.

HAIDEȚI ÎN TEAM BUILDING!

Televiziunea pentru copii Minimax difuzează în premieră serialul „Simsala Grimm” care prezintă poveștile fraților Grimm, din 25 octombrie, de la ora 17:55, iar Megamax difuzează în octombrie în premieră serialul „Zip Zip”, din 21 octombrie, de la ora 16:00, despre Vulpea Washington, mistretul Sam și Eugenie, sora mai mica a lui Sam, care s-au săturat să trăiască în pădure și optează pentru confortul suburbiilor mascați în animale de companie obișnuite.

Televiziunile AMC, Filmcafe, TVPaprika, Minimax și Megamax fac parte din portofoliul AMC Networks International Central Europe, distribuite și promovate prin Tematic Media Group.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii