Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

AMC difuzează în premieră națională la TV serialul „Numele trandafirului”

AMC difuzează în aprilie în premieră națională la televiziune adaptarea televizată a romanului „Numele trandafirului” de Umberto Eco, de luni, 6 aprilie, de la ora 21:00, cu câte două episoade în fiecare luni de la aceeași oră, informează Media Expres.
 aboneaza-te
Numele trandafirului

Seria îi are ca protagoniști pe actorii John Turturro, Rupert Everett, Damian Hardung, Greta Scarano și Fabrizio Bentivoglio și se petrece în anul 1327, când un călugăr și ucenicul său cercetează o serie de decese misterioase la o mănăstire, atrăgând mânia unui inchizitor, notează Media Expres.

Tot în aprilie, în fiecare zi de joi, AMC difuzează exclusiv în premieră „Hip Hop: Melodiile care au mișcat America”, un serial documentar care aduce în prim plan câte-o piesă revoluționară care a jucat un rol major în evoluția muzicii și culturii americane. Artiștii își analizează creațiile în detaliu, își reamintesc impactul pe care l-a avut piesa în viața lor și examinează condițiile socio-economice și culturale care au inspirat lucrarea de reper, dând voce unei generații întregi.

Episoadele includ: JESUS WALKS de Kanye West, ALRIGHT de Kendrick, ROCK BOX de Run-DMC, ELEVATORS de OutKast, THE BRIDGE de Marley Marl and MC Shan, LADIES FIRST de Queen Latifah.

AMC este televiziunea fanion a companiei americane AMC Networks consacrată pentru producția și difuzarea seriilor de mare succes „The Walking Dead”, “Better Call Saul”, “Breaking Bad” și „Preacher”. Televiziunea s-a lansat în România din anul 2014 și se distribuie practic în toată piața de televiziune prin cablu și satelit.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii