FacebookTwitterLinkedIn

„Fear the Walking Dead” va fi urmat în mod exclusiv de „Talking Dead: Fear Edition”, un show interactiv despre serial, găzduit de Chris Hardwick, care în prima ediţie îi va avea ca invitați pe Cliff Curtis, care joacă rolul lui Travis Manawa în dramă şi pe producătorului executiv şi showrunner, Dave Erickson.

„Talking Dead: Fear Edition” îl prezintă pe Hardwick petrecând timp cu fanii, actorii, producătorii şi entuziaştii TV, dezbătând cel mai recent episod şi răspunzând la întrebările si comentariile telespectatorilor. Emisiunea prezintă reportaje din culise și preview-uri în exclusivitate, precum și discuții și comentarii cu privire la întreaga acțiune a serialului.

„Talking Dead” s-a dovedit a fi apreciat de critici, precum şi de telespectatori. În 2015, emisiunea a fost nominalizată la premiile Emmy, la categoria „Outstanding Interactive Programme”.

Chris Hardwick este comediant, actor, moderator, autor, scenarist, producător, producător de podcasturi al cărui spirit de moment și inteligență l-au făcut să devină vocea unei generaţii entuziaste de cultură pop.

CITEȘTE: POVEȘTI DE ADORMIT CONSUMATORII

„Fear the Walking Dead” este al doilea sezon al seriei, are 15 episoade împărțite în două, prima parte de șapte episoade fiind difuzată în România de luni, 11 aprilie, de la ora 4:00 A.M., simultan cu premiera din SUA, episod reluat în aceeași zi în primetime. Celelalte opt episoade rămase vor fi difuzate ulterior în 2016, la o dată care nu a fost anunțată.

Avându-i ca producători executivi pe Erickson, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicoteroşi David Alpert, „Fear The walking Dead” îi are în distribuție pe Kim Dickens în rolul lui Madison, Cliff Curtis în rolul lui Travis, Frank Dillane în rolul lui Nick, Alycia Debnam-Carey în rolul Aliciei, Ruben Blades în rolul lui Daniel, Mercedes Mason în rolul Ofeliei, Lorenzo James Henrie în rolul lui Chris şi Colman Domingo în rolul lui Strand.

Seria începe cu fuga lui Madison, Travis şi familia lor extinsă, de pe proprietatea de la malul Pacificului a lui Strand, după ce zombie preiau orașul Los Angeles și toți se refugiază pe „Abigail”, iahtul celui din urmă, ancorat în larg.

VEZI CELE MAI URMĂRITE TELEVIZIUNI DE ȘTIRI – MARTIE 2016

AMC Networks Internaţional – Europa Centrală, o unitate operaţională a AMC Networks Internaţional, este principala companie internaţională în domeniul difuzării şi distribuţiei de posturi televizate cu accent pe pieţele din Europa Centrală şi de Est. În prezent AMCNI – Europa Centrală are în portofoliu 13 mărci de televiziune cu 4 genuri diferite. Sport: Sport1, Sport2, SportM; Copii: Minimax, Megamax; Divertismentt: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home şi Filme: AMC, Film Mania, Filmcafe şi Film+.

AMC Networks Internaţional (AMCNI), divizia globală a AMC Networks, livrează divertisment şi programe apreciate către abonaţi din peste 140 de ţări şi teritorii, inclusiv Africa, Asia, Europa, America Latină şi Orientul Mijlociu. AMCNI constă în mărci globale, Sundance Channel şi AMC, la fel de populare, posturi cu o varietate de programe, recunoscute local.