FacebookTwitterLinkedIn

Plasat în anii ‘80, povestea este despre o schemă de îmbogățire rapidă – căutarea unei comori – care se transformă într-un haos.

Plin de personaje excentrice, „Hap and Leonard” îi are în rolurile principale pe James Purefoy (“Rome,” “The Following”) în rolul lui Hap, Michael Kenneth Williams (“The Wire,” “Boardwalk Empire”) în rolul lui Leonard și Christina Hendricks („Mad Men”) în rolul lui Trudy.

Produs de către Studiourile AMC, serialul a fost dezvoltat de regizorul / scenaristul Jim Mickle („Cold in July”, „We Are What We Are” și „Stakeland”) și de scenaristul Nick Damici („Cold in July”, „We Are What We Are” și „Stakeland”). Proiectul este produs exclusiv de Jim Mickle, Nick Damici, Jeremy Platt și Nick Shumaker, împreună cu producătorii executivi adjuncți Joe Lansdale, Linda Moran și Lowell Northrop.

Proiectul marchează a două colaborare majoră a lui Mickle și Damici cu Lansdale, cei doi colaborând în trecut cu Lansdale la adaptarea romanului său „Cold in July”, care a fost selectat să aibă premiera la Festivalul de Film Sundance în anul 2014. Din distribuția serialului „Hap and Leonard” mai fac parte actorii Jimmi Simpson („House of Cards”), Bill Sage („American Psycho”), Pollyanna McIntosh, Neil Sandilands și Jeff Pope.

VEZI INVESTIȚIILE PUBLICITARE ÎN ONLINE (IANUARIE – NOIEMBRIE 2016)

Scriitorul Joe R. Lansdale a publicat prima sa carte din seria de romane cu personajele Hap și Leonard în anul 1990. Deseori întunecate, uneori ironice, romanele urmăresc duo-ul dur, glumeț care este prins într-o serie de aventuri neașteptate și câteodată periculoase în partea de est a Texasului anilor 1980.

Seria de romane începe cu „Savage Season” (1990), urmată de „Mucho Mojo” (1994), „The Two-Bear Mambo” (1995), „Bad Chili” (1997), „Rumble Tumble” (1998), „Captains Outrageous” (2001), „Vanilla Ride” (2009), „Devil Red’ (2011) și „Honky Tonk Samurai” (2016). Lansdale scrie acum al 10-lea roman din această serie.

AMC Networks International distribuie televiziunea AMC în peste 115 ţări şi teritorii, în formatele HD şi SD, pe toate platformele, inclusiv on-air, online, la cerere şi pe mobil. Compania mai deține printre altele televiziunea Sundance Channel.

CITEȘTE: ÎNCHIDEȚI TELEVIZOARELE!