Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

AMC difuzează „Hello Hollywood” din 2 septembrie

Televiziunea AMC începe luna septembrie cu premiera emisiunii „Hello Hollywood”, care pătrunde în culisele "cetății filmului" cu interviuri cu vedetele marelui și micului ecran, știri despre festivaluri și mai ales despre filmele și serialele originale AMC, informează Media Expres.
AMC

Gazda emisiunii este Anikó Návai, o jurnalistă de origine maghiară care locuiește de 20 de ani la Los Angeles, membră a Asociației Presei Străine de la Hollywood (organizația care acordă anual Globurile de Aur) și care știe tot ce mișcă în cetatea filmului american, notează Media Expres.

Noua emisiune săptămânală axată pe cele mai noi producții cinematografice și universul starurilor hollywoodiene va avea premiera pe 2 septembrie, de la ora 14:00, cu difuzare în fiecare duminică, la aceeași oră.

În primul episod, „Hello Hollywood” include un interviu exclusiv cu actrița Kim Dickens care a părăsit serialul AMC „Fear the Walking Dead” în prima jumătate a sezonului al patrulea. A doua parte a seriei este difuzată acum pe AMC, în fiecare luni, de la ora 22:00.

„E atât de trist. A fost incredibil să o joc pe Madison. Simt că întreaga mea carieră m-a condus spre acest rol. A fost o onoare”, a declarat Dickens în emisiunea „The Talking Dead”.

Printre celelalte vedete care vor apărea pe micul ecran în primele episoade ale emisiunii „Hello Hollywood” se numără actrițele din „Ocean’s 8: Jaf cu clasă” (2018), Dwayne Johnson, Tom Cruise, Cher, Colin Firth, Tom Hanks și Blake Lively.

AMC Networks International (AMCNI), divizia globală a AMC Networks, oferă producții de entertainment premiate, care ajung la abonații din peste 140 de țări, din Africa, Asia, Europa și America Latină. AMCNI include brand-urile globale Sundance Channel și AMC, dar și televiziuni populare locale. Pentru mai multe informații, accesați: www.amcnetworks.com/amcni.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii