FacebookTwitterLinkedIn

Primul film din serie, pe 6 august, este „Wall Street” cu Charlie Sheen si Michael Douglas. Lansat chiar înainte de criza de pe piața de capital din octombrie 1987, povestea din „Wall Street” se învârte în jurul unui vestit broker – jucător la bursă – Gordon Gekko, care este idolatrizat de tânărul său coleg de breaslă, Bud Fox, dornic de afirmare. Bud muncește în jurul lui Gekko și învață repede să-și înăbușe conștiința și simțul etic.

Când însă stilul neortodox al lui Gekko aproape că duce la o tragedie, Fox revine asupra metodelor practicate. Din păcate, mijloacele sale de a-l distruge pe Gekko sunt la fel de necinstite ca și vechile sale activități pe piața de capital.

Duminică, 13 august, AMC prezintă continuarea poveștii lui Gordon Gekko, în „Wall Street: Banii sunt făcuți să circule”. În 2001, Gordon Gekko (Michael Douglas), după anii de închisoare pentru fraudă bursieră, spălare de bani și înșelăciune, iese pe porțile Instituției Corecționale Federale un om schimbat. Nemaifiind regele de pe Wall Street, Gekko e neras, cu părul ciufulit. Nimeni nu e acolo ca să-l întâmpine, nici măcar fiica lui, Winnie, de care e înstrăinat, niciunul din colegii lui de pe Wall Street, care n-au stat degeaba în lipsa lui, acumulând averi din ce în ce mai mari.

VEZI AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE FILME ȘI SERIALE – IULIE 2017

După opt ani de închisoare, Gekko este acum singur și un proscris. În 2008, Jake Moore (Shia LaBeouf), un trader isteț de acțiuni, face milioane la venerabila companie Keller Zabel Investmensts, condusă de Louis Zabel (Frank Langella), mentorul lui Jake. Iubita lui Jake, Winnie (Carey Mulligan), îl sprijină în ambiția lui alimentată de un idealism pe care ea nu-l vede și la tatăl ei, Gordon, de a investi în energia verde.

Duminică, 20 august, de la ora 22:00, AMC va difuza filmul „Un admirator fanatic” cu Robert de Niro și Wesley Snipes. Bobby Rayburn are totul: glorie, strălucire, talent. Când intră pe teren, stadionul e în delir. Lumina lui se revarsă şi asupra celor din tribune, le dă un motiv să trăiască… sau să moară.

Ei sunt cei a căror adoraţie manifestată faţă de idolul lor înseamnă coperţi de reviste şi contracte de mai multe milioane de dolari. Văzute de la distanţă, chipurile lor nu se disting, sunt o mulţime fără contururi, o masă clocotind, denumită “fani”. Pentru toţi fanii, există o regulă de aur: să nu te apropii prea mult de idolul tău. Dar unul dintre ei, Gil Renard, va încălca această regulă.

Pe 27 august, AMC difuzează filmul „Fură și fugi”, cu Paul Walker în rolul unui polițist care luptă împotriva unui grup de infractori de talie, învățați cu viața riscantă, dar de lux, care sparg în fiecare an câte o bancă.

AMC este televiziunea deținută de AMC Networks, cu distribuție pe toate marile rețele de cablu și satelit din România cu excepția notabilă a Digi / RCS & RDS. Televiziunea este distribuită de Tematic Cable și vinde publicitate prin Thematic Channels.