Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

AMC difuzează în exclusivitate sezonul al doilea din „Fargo”

AMC difuzează al doilea sezon din seria „Fargo” din 8 februarie 2016, cele 10 episoade desfășurându-se în anul 1979 în Sioux Falls, South Dakota şi Luverne, Minnesota, unde un tânăr ofiţer din Poliţia Statală, Lou Solverson (Patrick Wilson), recent întors din Vietnam, va aborda un nou caz de „crimă adevărată”, informează MEDIA EXPRES.
FARGO AMC

Actriţa nominalizată la Golden Globe, Kirsten Dunst („Interviu cu un Vampir”), Patrick Wilson („Angels in America”) şi Jesse Plemons din Breaking Bad, joacă în a doua parte din miniseria „Fargo”. Producătorii executivi Noah Hawley (showrunner/sciitor), Joel & Ethan Coen, Warren Littlefield şi John Cameron se întorc pentru al doilea segment.

Sezonul 2 din „Fargo” are o distribuţie plină de staruri. Ted Danson are rolul partenerului de încredere a lui Lou, – Sheriff Hank Larsson, Kirsten Dunst şi Jesse Plemons joacă cuplul Blomquist, iar Jean Smart în rolul criminalului Floyd Gerhardt. Personajul lui Patrick Wilson serveşte ca un ţesut ce uneşte sezonul 1 cu sezonul 2, portretizând o versiune mai tânără a aceluiaşi detectiv jucat de Keith Carradine în primul sezon.

VEZI VOLUMUL DE PUBLICITATE ATRAS DE TELEVIZIUNILE DE FILME ÎN 2015

Miniseria „Fargo” este o adaptare a clasicului film artistic cu acelaşi nume al fraților Joel & Ethan Coen. Seria a adunat 18 nominalizări la Emmy – al doilea ca numar dintre toate programele televizate în 2015 – şi a câştigat 3 premii incluzând Cea Mai Remarcabilă Miniserie; Cea Mai Remarcabilă Regie pentru o Miniserie sau un Film (Colin Bucksey) şi Cea Mai Remarcabilă Distribuţie pentru o Miniserie sau un Film (Rachel Tenner).

Serialul este de asemenea premiat la Gloden Globe în 2015 pentru Cea Mai Bună Miniserie şi Cea Mai Bună Interpretare pentru actorul Billy Bob Thornton.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii