FacebookTwitterLinkedIn

În „luna superproducţiilor”, în fiecare noapte, AMC difuzează filme nominalizate la Oscar, producţii cu efecte vizuale spectaculoase, cu distribuţii remarcabile şi cu scenarii îndrăzneţe, conform Media Expres.

AMC este prima reţea de cablu din istorie câştigătoare a Premiului Emmy.

Directorul de programe al AMCNI CE, Katalin Radóczy a declarat cu privire la noul conținut de filme: „Ne-am angajat să aducem programe de înaltă calitate telespectatorilor noștri din România. Suntem încântați să adăugăm aceste producții multi-premiate bibliotecii noastre de filme, pentru a completa gama largă de seriale originale AMC. Consider că aceste noi achiziții de producții TV de înaltă calitate, împreună cu serialele originale AMC vor încânta telespectatorii din România și ne vor ajuta să mărim audiența”.

Prezentăm în continuare principalele filme ale lunii la AMC:

Hellboy – Eroul scăpat din Infern” (16) / (Hellboy) (2004) / (135′) / Regizor: Guillermo Del Toro, Ron Perlman / Actori: John Hurt, Ron Pearlman

Născut în flăcările iadului acum 60 de ani, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, Hellboy (Ron Perlman) a fost adus pe Pământ de către un nebun malefic, Grigori Rasputin (Karel Roden), pentru a dezlănțui forțele răului. Desemnat prezicător al Apocalipsei, Hellboy a fost salvat de Forțele Aliate conduse de profesorul Broom (John Hurt), fondator al B.C.A.F.P. clandestin (Biroul de Cercetare și Apărare Împotriva Fenomenelor Paranormale), care l-a crescut ca pe un fiu, dezvoltându-i darurile paranormale extraordinare. În ciuda originilor sale întunecate, Hellboy devine un campion al binelui, luptând împotriva forțelor malefice care amenință lumea noastră.

Eu, Robotul” (12) (I, Robot) (2004) / (125′) / Regizor: Alex Proyas / Actori: Will Smith, Bridget Moynahan

În anul 2035, robotii și înalta tehnologie fac parte din viața de zi cu zi, iar oamenii au încredere oarbă în ele. Un singur om face excepție – detectivul Del Spooner. Roboții, denumiți „asistenți domestici automatizați”, fac curățenie în case, plimbă câinele, fac pe curierii și chiar pe bonele.

Resident Evil : Viața de apoi” (18) / (Resident Evil: Afterlife) (2010) / (110′) / Regizor: Paul W.S. Anderson / Actori: Milla Jovovich, Ali Larter

Într-o lume bântuită de un virus care își transformă victimele în zombi ucigași, frumoasa și invincibila Alice (Milla Jovovich) continuă să caute supraviețuitori în Resident Evil: Viața de apoi, cel de-al patrulea film din seria de mare succes, Resident Evil.

Pe măsură ce bătălia ei cu autorii acestui flagel atinge cote maxime, Alice se trezește în capcana unui Los Angeles pârjolit și cucerit de mii de morți-vii, în fața unui pericol pe care nu și l-a închipuit vreodată.Inspirat de jocul video de mare popularitate “Resident Evil”, creat de Capcom Entertainment, filmele Resident Evil fac parte dintr-un brand global care mai include cărți, colecții DVD și alte produse.