FacebookTwitterLinkedIn

Marți, 27 iunie, AMC difuzează de la ora 18:50 filmul „Departe de paradis” (2002), despre Cathy Whitaker (Julianne Moore, laureată la Veneția pentru rol) care are tot ce şi-ar putea dori o femeie: o casă frumoasă în suburbiile din Hartford, prieteni bine situaţi, doi copii adorabili și sănătoși şi un soţ atrăgător (Denis Quaid), care câştigă bine în publicitate. Dar aparenţele pot fi înşelătoare, mai ales în societatea intolerantă şi vigilentă a anilor ’50, în care trăiesc.

Joi, 29 iunie, pe lângă premiera „Preacher”, AMC difuzează de la ora 11:15 muzicalul „New York, New York” (1977), de Martin Scorsese, despre povestea de dragoste furtunoasă dintre Jimmy (Robert De Niro) și Francine (Liza Minnelli).

VEZI AFACERILE COMPANIILOR DE CERCETARE DE PIAȚĂ ÎN ANUL 2016

În aceeași seară, „Preacher” sezonul 2, cu episoadele 1 și 2 încep de la ora 22:00, urmând să continue în fiecare joi, de la ora 22:00. Inspirat de popularele benzi desenate omonime, serialul îl are ca protagonist pe Jesse Custer (interpretat de Dominic Cooper), un predicator dintr-un orășel texan, care primește puterea de a ordona celor din jur să facă exact ceea ce le spune el. La finalul sezonului trecut descoperă că Dumnezeu a dispărut din Rai și pornește în căutarea Lui.

În seria a doua, alături de Tulip (Ruth Negga) – marea sa iubire – și Cassidy (Joseph Gilgun) – un vampir irlandez de 119 ani –, protagonistul ajunge în New Orleans, unde dă piept cu gangsteri locali, agenți secreți periculoși și Saint of Killers (Graham McTavish), un cowboy din Iad însetat de sânge și imposibil de oprit.