Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

AMC a confirmat comanda de 15 episoade pentru al doilea sezon al serialului „Fear the Walking Dead”

AMC Global, compania care distribuie la nivel internațional televiziunea AMC, a anunţat că serialul „Fear the Walking Dead” va avea 15 episoade noi în al doilea sezon care se vor difuza în reţeaua AMC Global anul viitor, informează Media Expres.
 aboneaza-te
fear-walking-dead

Compania a comunicat că primul sezon va debuta simultan cu premiera AMC SUA, în toată lumea. În Romania serialul se va transmite pe 24 august, de la ora 4:00, cu repetare în prime-time, de la 23:00.

Pentru promovarea seriei AMC a lansat în România o aplicație pe Facebook care are ca scenariu participarea telespectatorilor la o presupusă răspândire a unui virus online. Campania are ca premii tricouri editie limitata „Fear The Walking Dead”, lanterne și sticle termo.

AMC Global s-a lansat la sfârşitul anului 2014.

„Fear the Walking Dead”, serialul-pereche al „The Walking Dead”, serial de renume mondial, lider al clasamentelor în Statele Unite, prezintă începutul apocalipsei cu zombi.

Acţiunea se petrece într-un oraş unde oamenii vor să scape de invazie, să-şi protejeze secretele şi să-şi îngroape trecutul și are în mijloc o familie disfuncțională care încearcă să supraviețuiască.

Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero, David Alpert sunt producătorii executivi ai „Fear the Walking Dead” şi David Erickson este showrunner-ul serialului produs de AMC Studios.

(„Showrunner” este un termen din industria de televiziune din SUA care desemnează responsabilul pe perioada producției serialului, cu sarcini complexe specifice scriitorilor, producătorilor executivi sau editorilor de scenariu).

Acţiunea serialului se desfăşoară în Los Angeles şi îi are în distribuţie pe Kim Dickens în rolul lui Madison, Cliff Curtis în rolul lui Travis, Frank Dillane în rolul lui Nick, Alycia Debnam-Carey în rolul Aliciei, Elizabeth Rodriguez în rolul Lizei, Ruben Blades în rolul lui Daniel, Mercedes Mason în rolul Ofeliei şi Lorenzo James Henrie în rolul lui Chris.

AMC este o televiziune disponibilă în peste 125 ţări şi teritorii din Europa, Asia, America Latină, Africa şi Orientul Mijlociu. Televiziunea aparține AMC Network International (divizia globală a AMC Networks), se distribuie în formatele HD şi SD şi pe toate platformele, inclusive on-air, online, la cerere şi pe mobil.

AMC Networks International – Central Europe are în portofoliu 12 branduri de televiziune din patru genuri – sport: Sport1, Sport2, SportM; copii: Minimax, Megamax; infotainment: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home; filme: AMC, Sundance Channel, Film Mania, Film Café.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii