Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

Ambient estimează profit net în 2013

ioan ciolan.jpg
Compania sibiană Ambient, condusă de antreprenorul Ioan Ciolan, a întregistrat o creştere de 47% a cifrei de afaceri cumulate în ultimii doi ani, iar reprezentanţii săi estimează că anul 2013 va fi încheiat cu profit net pentru prima dată din 2009 încoace. 

Ambient, care în acest an împlineşte 20 de ani de la înfiinţare, a înregistrat, în 2012, o cifră de afaceri de 150 de milioane de euro şi atinge o cotă de piaţă, la nivel naţional, de 4% în timp ce în oraşele de influenţă, aflate în special în zona Transilvaniei, aceasta ajunge la o medie de 35%.

„Suntem mândri că suntem o echipă din România”, a spus directorul general al companiei, Ioan Ciolan.

Pentru sărbătorirea celor 20 de ani, compania a pregătit o caravană de evenimente, care va include reprezentaţii ale Teatrului Radu Stanca din Sibiu şi concerte ale trupei Voltaj. Startul în acestă caravană va fi dat din Sibiu, şi va porni apoi în toate oraşele importante unde compania are centre comerciale.

Peste trei milioane de persoane au trecut pragul centrelor Ambient, iar peste 100.000 de familii şi-au construit locuinţele prin intermediul Ambient Total, programul prin care cei interesaţi să construiască sau să renoveze au un agent dedicat pe toată perioada proiectului, discount garantat şi recomandări de tehnicieni şi de soluţii. Ambient este, în prezent, în 12 centre comerciale şi 15 depozite de materiale de construcţii, situate în special în Transilvania. Echipa Ambient este formată din 1.600 de persoane, coordonate de la sediul central din Sibiu. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii