Cautare
, Contributor

Lideri |
|

Ambient a deschis un nou centru comercial

Ambient_Borsa_inaugurare.JPG
Compania sibiană condusă de antreprenorul Ioan Ciolan își consolidează prezența în partea de nord a țării prin deschiderea unui centru comercial în orașul Borșa din Maramureș, după inaugurarea unui alt centru comercial la Sighetu Marmaţiei şi a unui depozit de materiale de construcţii la Satu Mare

Ambient mai este prezentă şi în oraşele Baia Mare şi Bistriţa cu 2 centre comerciale de dimensiuni mari.

Noul centru comercial Ambient reprezintă un spațiu inedit, de 650 mp, destinat celor care caută soluții eficiente pentru construcția sau renovarea casei. Magazinul va fi deschis de luni pâna vineri, între orele 8.00 si 17.00, iar sâmbata între 8.00 și 13.00.

Pe lângă mobilierul, finisajele și posibilitatea de a comanda materiale de construcție de înaltă calitate, care se vor regăsi în oferta de bază a noului centru comercial, locuitorilor orașului Borșa li se mai pun la dispoziție și alte servicii disponbile în oferta Ambient: proiectare 3D pentru băi, colorare vopsele, Programul Ambient Total, Programul Meșterii Ambient și posibilitatea de a comanda orice produs dintre cele 40.000 comercializate în rețeaua Ambient.

Mai mult, clienții din Borșa care vor achiziționa produse din magazinele Ambient Borșa, Baia Mare, Bistrița sau Sighetu Marmaţiei vor beneficia de transport gratuit pentru toate cumpărăturile.

Ambient este singura companie de pe piața de profil care poate oferi un program de complexitatea programului Ambient Total, prin care familiile care doresc să construiască sau să renoveze au un agent dedicat pe toată perioada proiectului, discount garantat și recomandări de meșteri și soluții. De asemenea, clienții profesionali beneficiază de consultanță comercială, financiară și tehnică de specialitate, discounturi, transport cu mașini specializate, închiriere și vânzare de scule și utilaje pentru construcții, cursuri de informare despre produse și tehnologii noi.

 “Prin experienţa acumulată de-a lungul a 20 de ani suntem în măsură să oferim clienţilor noştri Programul Ambient Total, soluţia pentru o construcţie sau o renovare rapidă şi la un preţ corect pe care o propunem fiecărui român. Familiilor din Borșa care vor alege să intre în programul Ambient Total le promitem că vor face o alegere foarte bună, pentru că în timpul renovării sau construcției nu vor renunța la viața personală sau profesională. Venim și la Borșa cu o ofertă foarte competitivă de materiale și preț, consiliere profesionistă, transport gratuit și recomandare de executant bun. Acesta este atu-ul Ambient, pe care mizăm atât în Borșa cât și în toată rețeaua Ambient.”,  a declarat Ioan Ciolan, Director General Ambient.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii