Cautare
, Contributor

Imobiliare |
|

Amber Gardens a vândut deja 10 locuinţe verzi de lux în numai patru luni

Amber Gardens, primul proiect rezidențial cu locuințe verzi de lux din România, a înregistrat vânzări record în primele luni ale acestui an.
 aboneaza-te
amber gardens

Astfel, în numai patru luni de la prezentarea proiectului, au fost vândute în avans 10 dintre cele 12 locuințe verzi de lux planificate pentru primele două faze de dezvoltare. În luna iunie 2015, complexul va fi locuit de primii proprietari: trei familii care acum își aleg designul interior al locuințelor.

Investiția într-o casă verde de lux începe de la 240.000 euro + TVA, pentru o locuință cu o suprafață de aprox. 250 mp și un teren de aproximativ 650 mp. În prezent, prețurile locuințelor vândute ajung la 450.000 euro + TVA, majoritatea cumpărătorilor de până acum alegând extra opțiuni precum: un etaj suplimentar, piscină, grădină mai mare, sistem Smart Home.

Amber Gardens va cuprinde 60 de locuințe verzi de lux, individuale, concepute pentru a avea un nivel ridicat de performanță, consum energetic redus semnificativ și costuri mai mici de întreținere. Proiectul va fi dezvoltat pe parcursul a 3 ani în zona Otopeni – Tunari, lângă pădure, într-o zonă în continuă dezvoltare, care oferă beneficii viitorilor proprietari – infrastructură și acces facil (3 zone de acces, DN1 care va deveni și mai eficient odată cu deschiderea pasajului de la Piața Presei Libere, Șoseaua de centură și viitoarea conexiune cu A3), transport public, școli și grădinițe, spații largi, în mijlocul naturii.

„Avem un răspuns extraordinar din partea clienților, ceea ce confirmă analiza noastră: piața este cu adevărat pregătită pentru a redefini luxul ca un stil de viață echilibrat, care îmbină în armonie calitatea excepțională, confortul și natura. Primele faze de dezvoltare ale proiectului Amber Gardens au avut vânzări record și suntem optimiști și în ceea ce privește cererea în perioada următoare, clienții apreciind eforturile noastre de a lansa un proiect unic în România”, a declarat Leonidas Anastasopoulos, Managing Partner Alesonor, dezvoltatorul proiectului Amber Gardens.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii