Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Ambasada Sustenabilității în România și Kaufland au lansat astăzi programul pentru 2018

Kaufland România, în calitate de partener fondator, împreună cu The CSR Agency, inițiator, au lansat astăzi programul Ambasadei Sustenabilității în România pentru 2018.
Marco Hoessl_CEO Kaufland Romania

La eveniment au fost prezenți E.S. Cord Meier-Klodt (Ambasadorul Germaniei în România), E.S. Anneli Lindahl Kenny (Ambasadoarea Suediei În România), E.S. Stella Ronner-Grubacic (Ambasadoarea Olandei în România), Laszlo Borbely (Consilierul de Stat și coordonatorul Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă în cadrul Guvernului României), Marco Hößl (Director General Kaufland România), Dragoș Tuță și Doru Mitrana (The CSR Agency).

„Credem că sustenabilitatea trebuie să fie o prioritate în tot ce înseamnă prezent, pentru a ne putea bucura de un viitor așa cum ni-l dorim cu toții. Credem că responsabilitatea asupra impactului business-ului sau a deciziilor pe care le luăm zi de zi trebuie să se afle pe agenda tuturor”, a declarat Marco Hößl, Director General Kaufland România.

În toate proiectele și activitățile sale, Ambasada va urmări să contribuie la îndeplinirea celor 17 Obiective de Dezvoltare Durabilă ale Organizației Națiunilor Unite. În acest an, evenimentele derulate de Ambasada Sustenabilității se vor afla sub umbrela România sustenabilă a următorilor 100 de ani.

Totodată, Ambasadele Germaniei, Olandei și Suediei la București și-au exprimat sprijinul pentru proiectele Ambasadei Sustenabilității.

,,Suntem încântați să fim alături de Ambasada Sustenabilității din România, care este un loc de întâlnire al tuturor celor preocupați de durabilitate și responsabilitate socială corporatistă. Credem că acest spațiu poate aduce o contribuție semnificativă la promovarea culturii sustenabile în România”, a spus Excelența Sa, Dl. Cord Meier-Llodt, Ambasadorul Republicii Federale Germania la București.

Kaufland investește constant în proiecte de sustenabilitate pentru România și este membru fondator al Ambasadei Sustenabilității, din dorința de a încuraja dezvoltarea acestei abordări pe termen lung.   Compania are o echipă de sustenabilitate ce reunește 15 reprezentanți din fiecare departament al companiei, instruiți prin intermediul unor sesiuni de formare de către experți în sustenabilitatea de business.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii