Cautare
, Contributor

HR |
|

Amazon va angaja încă 100.000 de persoane până la finalul anului

Amazon a anunțat luni că recrutează încă 100.000 de lucrători, aceasta fiind cea de-a patra tentativă de angajare pe care a anunțat-o pentru Statele Unite anul acesta.  
amazon

Cel mai mare comerciant cu amănuntul din lume a declarat că pozițiile sunt pentru munca cu normă întreagă și cu jumătate de normă în țara sa de origine și Canada, pentru a ține pasul cu cererea de comerț electronic care a crescut în timpul pandemiei, transmite Reuters.

De asemenea, vor fi ocupate locuri de muncă la noi depozite și operațiuni care vor fi deschise luna aceasta. Amazon a angajat 876.800 de persoane începând cu 30 iunie, cu excepția contractanților și a personalului temporar, ceea ce reflectă nevoia constantă a companiei pentru forță de muncă dedicată să ambaleze să expedieze produsele la ușa cumpărătorilor. În ultimul trimestru raportat, veniturile Amazon au crescut cu 40%, retailerul înregistrând cel mai mare profit din istoria de 26 de ani a sa. 

În continuare, compania evaluează nevoile sezoniere de angajare pentru vacanța de iarnă, în afară de cele 100.000 de posturi.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii