Cautare
, Contributor

CORONAVIRUS |
|

Amazon renunță la campania publicitară de Black Friday 

Amazon retrage publicitatea pentru reducerile de dinainte de Black Friday din Franța.  
amazon

Guvernul a declarat că această campanie este nedreaptă pentru magazinele mici, căci pandemia i-a obligat să închidă. Franța a intrat vineri în cel de-al doilea blocaj național pentru a încerca să prevină creșterea infecțiilor. 

O purtătoare de cuvânt a Amazon a declarat că grupul a fost de acord să oprească campania de publicitate radio în legătură cu vânzările anterioare Black Friday, scrie Reuters.

Agnes Pannier-Runchaer a declarat că a cerut companiei Amazon să suspende campania. „Nu era deloc adecvat într-un moment în care 200.000 de companii vor trebui să închidă ușile”, a declarat ea sâmbătă.

Campania franceză a Amazon urma să se desfășoare între 26 octombrie și 19 noiembrie.

Retailerul online a trebuit să închidă unele dintre depozitele sale din Franța în timpul primei izolări a țării în această primăvară, după ce s-a confruntat cu sindicatele din cauza condițiilor sanitare de acolo.

Pannier-Runacher, întrebată dacă Amazon i se va permite să mențină o campanie pentru vânzările de Black Friday anul acesta, a spus că nu este încă clar. „Este o chestiune la care va trebui să lucrăm cu toți comercianții cu amănuntul”, a spus ea.

Restaurantele, cafenelele și magazinele franceze care nu vând bunuri esențiale vor trebui să închidă cel puțin următoarele două săptămâni.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii