FacebookTwitterLinkedIn

Procesul de recrutare pentru sediul din București este în curs de desfășurare.

Centrul de Dezvoltare Amazon România va crea noi caracteristici ale tehnologiei Amazon, incluzând limbajul din spatele dispozitivului Alexa, dar și asupra tehnologiilor din spatele Amazon Web Services (AWS).

Noul sediu Amazon și AWS găzduiesc un nou Centru de Inginerie, unul de dezvoltare a tehnologiei, a soluțiilor lingvistice pentru Alexa, dar și testarea produselor Alexa.

Amazon recrutează ingineri, specialiști în lingvistică, manageri de proiect și manageri de echipă.

Noul sediu Amazon este o clădire modernă de birouri cu o suprafață de peste 13.000 de metri pătrați. Investițiile în România continuă și vrem să atragem la București cele mai sclipitoare minți din întreaga țară, cât și din străinătate”, a declarat Lucian Vornicu, Managing Director Amazon România.

„Noua investiție reconfirmă faptul că există oportunități pentru companiile de tehnologie inovatoare în capitală ”, a declarat Hans Klemm, Ambasadorul Statelor Unite în România.

„Datorită inaugurării noului centru din București există foarte multe oportunități de carieră în cadrul AWS, mai ales pentru inginerii software specializați în sisteme de operare și de virtualizare. Echipa AWS din București va lucra pentru tehnologiile serviciului Elastic Cloud Computing (EC2), unde vor dezvolta sistemul de operare și hipervizorul. Această oportunitate le va permite să creeze, să construiască și să controleze piesele de rezistență ale fundației AWS”, a declarat Chris Schlaeger, Directorul pentru dezvoltarea software AWS.

“Ne dorim să încurajăm următoarea generație de superstaruri high-tech din România, prin urmare avem un parteneriat cu școli și universități pentru a susține talentul atât prin sprijin financiar și moral, cât și prin oportunități de internship “, a adăugat Lucian Vornicu.

Amazon este prezent pe piața din România de 13 ani.