Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Afaceri |
|

Amazon colaborează cu guvernul SUA pentru a opri vânzarea de bunuri contrafăcute

Amazon a anunțat marți un parteneriat cu Centrul Național de Coordonare a Drepturilor de Proprietate Intelectuală (Centrul IPR), axat pe oprirea intrării bunurilor contrafăcute în SUA.
amazon

Parteneriatul se va baza pe informațiile colectate de Amazon, compania de logistică DHL și Patrulă vamală și de frontieră a SUA (CBP) pentru a opri vânzarea de produse contrafăcute.

Amazon a declarat că a investigat și eliminat deja potențialii infractori. Iar un parteneriat cu DHL și guvernul SUA ar trebui să permită companiei să “oprească vânzarea de bunuri contrafăcute la scară mai largă, indiferent de locul în care infractorii intenționau să le distribuie”, a declarat Dharmesh Mehta, reprezentant Amazon, potrivit TheVerge.

Recent, Uniunea Europeană a acuzat Amazon că afectează concurenţa pe piaţa de retail, folosindu-se de “monopolul” sau pentru a profita de comercianţii mici care îşi vând produsele pe platforma sa online.

Punerea sub acuzare, anunţată de comisarul pentru concurenţă Margrethe Vestager, este cea mai recentă măsură europeană împotriva unui gigant american al tehnologiei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii