FacebookTwitterLinkedIn

Compania a anunțat astăzi lansarea Amazon Salon, un nou centru în care clienții pot experimenta mai multe tehnologii pentru îngrijirea și coafarea părului. Noul concept Amazon va testa cea mai recentă tehnologie din industrie, de la realitate augmentată (AR) până la tehnologie de tip „point-and-learn”, se arată într-o postare pe blogul companie.

Am proiectat acest salon pentru clienți, să vină și să experimenteze unele dintre cele mai bune tehnologii, produse de îngrijire a părului și stiliști din industrie“, a declarat John Boumphrey, Country Manager din Marea Britanie, Amazon. „Vrem ca acest loc unic să ne aducă cu un pas mai aproape de clienți și va fi un loc în care putem colabora cu industria și testa noi tehnologii“, mai spune el, despre salonul amplasat pe două etajei de pe strada Brushfield din Spitalfields din Londra.

Salonul va testa o nouă tehnologie de tip „point-and-learn”, în care clienții pot indica produsul de care sunt interesați. Pentru a comanda produsele, clienții pot scana codul QR pentru a vizita pagina Amazon.co.uk și pentru a cumpăra, cu livrare directă la domiciliu.

Amazon Salon va fi inițial deschis doar angajaților companiei, însă va oferi servicii publicului larg în următoarele săptămâni. 

Serviciile de îngrijire și coafare a părului de la Amazon Salon vor fi furnizate de Elena Lavagni, proprietară a renumitului salon de înfrumusețare Neville.