Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bani și Investiţii |
|

Amazon: Amendată în Marea Britanie pentru documente din ancheta Deliveroo

Compania Amazon a fost amendată de autoritatea de reglementare a Marii Britanii pentru eliberarea întârziată a documentelor necesare în ancheta Deliveroo.
asta_amazon

Autoritatea de reglementare a concureței din Marea Britanie a amendat luni compania Amaozn cu 55.000 lire sterline (72.364 dolari) după ce compania a amânat o investigație cu privire la achiziționarea unui pachet de 16% din platforma de alimente Deliveroo, nereușind să furnizeze documentele la timp, informează Reuters.

Autoritatea pentru concurență și piețe (CMA) a autorizat în final achiziția pachetului Amazon în august, la 16 luni după ce compania a condus o strângere de fonduri de 575 milioane dolari cu platforma Deliveroo.

Autoritatea de reglementare a declarat că 189 de documente, care includeau o cantitate semnificativă de informații relevante pentru sonda sa de fuziune Amazon / Deliveroo de fază 2, nu au fost pregătite decât după termenul inițial.

„Deși Amazon a furnizat în cele din urmă toate informațiile necesare, CMA consideră că comportamentul Amazon a provocat întârzieri inutile investigației CMA”, a adăugat un reprezentant al autorității de reglementare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii