Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Amalia Nastase Communications se ocupă de comunicarea grupului Mengotti în România

Agenția Amalia Nastase Communications anunță începerea parteneriatului pe comunicare cu grupul italian Mengotti.
Amalia Nastase_Mana#53E736B

Agenția Amaliei Năstase (foto) va derula atât activități specifice de PR și de media relations, cât și de event managament și de brand reputation management pentru grupul italian și brand-urile din portofoliul acestuia. Parteneriatul face parte dintr-un proces strategic de creștere a grupului de modă în relația cu clienții și partenerii săi, precum și cu media din Romania.

„Avem certitudinea că împreună cu Amalia Năstase vom reuși să creștem brandul Mengotti în România la nivelul înalt de recunoaștere al tuturor brand-urilor de modă celebre care au avut plăcerea de a lucra cu ea și cu agenția sa”, a declarat Adriano Mengotti, proprietarul lanțului de magazine din România.

La rândul său, Amalia Nastase, Managing Partner la Amalia Nastase Communications, a spus: „Parteneriatul cu Mengotti este o onoare pentru noi: pe de o parte, pentru că ne confirmă și celebrează experiența în comunicarea luxury și fashion, pe de altă parte pentru că reflectă tradiția ageției în materie de servicii exclusive pentru brand-uri de prestigiu.

Amalia Năstase Communications este agenția dedicată serviciilor de PR și comunicare ce oferă soluții complete de Brand Reputation Management, remarcându-se prin serviciile oferite brandurilor de lux. Portofoliul ANC include clienți precum: Louis Vuitton, Moet Chandon, Burberry, Dior, Dom Pérignon, Hennessy, BMW (Automobile Bavaria), Veuve Clicquot, Givenchy.

Magazinul Mengotti, parte a Mengotti Group, a fost inaugurat în martie 2008, fiind primul magazin exclusivist de modă din București, acordând importanță deosebită calității produselor vestimentare de lux. Printre cele mai cunoscute branduri comercializate de Mengotti se numără: Prada, Dior, Yves Saint Laurent, Giorgio Armani, Etro, Dsquared2, Fendi, Moncler, Tory Burch.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii