Cautare
, Staff

Industrie |
|

Aluterm, companie din Cluj care furnizează soluții automatizate pentru căi de acces în clădiri și parcări, a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 35 de milioane de lei în 2018, în creștere cu 5% față de anul precedent

Aluterm, companie care va purta numele Kadra începând cu acest an, a încheiat anul 2018, pe toate liniile de business cu afaceri de aproximativ 35 de milioane de lei.
Andreea Strugaru KADRA

Furnizorul de produse şi servicii pentru industria cons­trucţiilor Aluterm Group din Cluj, controlat de antreprenorii Radu Bogdan Opriş, Monica Adriana Sagmar şi Andreea Cristina Strugaru, își reconfigurează în 2019 procesele interne pe noi coordonate tehnice.

Kadra va integra începând de astăzi toate diviziile de activitate într-un singur proces de business, care va funcționa sinergic, oferind soluții integrate de consultanță, proiectare și execuție în ceea ce privește soluțiile automatizate de acces în clădiri, spații publice sau rezidențiale.

Companie a investit în ultimii ani aproximativ 4 milioane de euro în soluții logistice, dezvoltare și un sediu nou în Cluj.

“În urma acestor investiții am reușit să construim o companie cu competențe tehnice ridicate în care activează 58 de angajați, în mare parte cu pregătire inginerească. La aceștia se adaugă 30 de tehnicieni din zona de montaj și mentenanță pentru lucrările efectuate.  În noua entitate de business Kadra vom avea, în acest an, un aport de resurse umane consistent, propunându-ne să creștem cu 20% echipa tehnică”, a declarat Andreea Strugaru, Managing Partner Kadra.

Până în prezent, Aluterm a oferit consultanță și implementare de soluții de acces automatizat pentru clădiri comerciale și de birouri, ansambluri rezidențiale, spitale, aeroporturi și gări, stadioane și centre sportive, parcări publice și private. De asemenea, furnizorul proiectează și pune în operă sisteme inovative de acces pentru conceptul de “Smart City”.

Printre lucrările majore ale companiei din ultimul an se numără sistemele de acces la Globalworth Campus București, Aurora Mall Oradea, Aeroportul Satu-Mare, Renault Offices, Stadionul Ion Oblemenco Craiova, Spitalul de copii Dr. Victor Gomoiu București. De asemenea, ALUTERM a realizat sistemele de management al parcărilor pentru Poiana Brașov, Ski Resort Transalpina.

Pe lângă soluțiile de acces automatizat, grupul va integra și divizia de proiectare/implementare a soluțiilor arhitecturale și tehnice pe bază de policarbonat. Una dintre lucrările relevante ale companiei pe această linie de activitate este reprezentată de copertina pasajului de la Orhideea. Alte proiecte importante finalizate anul trecut sunt în zona industrială și presupun montajul trapelor de fum sau automatizarea ferestrelor la fabricile La Fântâna, Risso Scotti, Timișoreana Ursus.

Aluterm a realizat și sisteme autmatizate și pentru  producătorul de origine belgiană Lorraine Bakery Group, brand adus pe piața locală de panificație de antreprenorul Dan Minulescu, prin compania Macromex.

Piețele pe care activează KADRA au în vedere căile de acces automatizate în clădiri, spații publice și rezidențiale și se ridică la aproximativ 70 de milioane de euro. Pe zona soluțiilor de policarbonat, specialiștii KADRA estimează o piață de aproximativ 30 de milioane de euro.

Compania are în prezent sedii în București, Cluj, Iași, Bacău și Timișoara și deține parteneriate de distribuție cu aproximativ 400 de dealeri.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii