Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

SportsMoney |
|

Alți trei jucători de la Dinamo au fost testați pozitiv la coronavirus

Clubul de fotbal Dinamo a anunţat sâmbătă, că încă trei jucători din lotul său au fost testaţi pozitiv la coronavirus după cele şapte cazuri depistate joi şi vineri, care au dus la amânarea partidei restante cu Chindia Târgovişte, informează Agerpres.
 aboneaza-te
Dinamo

Conducerea clubului Dinamo a precizat: „Încă trei jucători au fost confirmaţi pozitiv la testul Real Time PCR pentru diagnosticarea Covid-19. Numărul jucătorilor dinamovişti confirmaţi pozitiv la testările efectuate în această săptămână a ajuns la 10″, conform Agerpres.

„Toţi reprezentanţii echipei vor reface zilele următoare testul Real Time PCR pentru diagnosticarea Covid-19, conform prevederilor legale stabilite de ordinul comun al Ministerului Tineretului şi Sportului şi Ministerul Sănătăţii, pe perioada acestor zile fiind urmate măsurile impuse de Direcţia de Sănătate Publică”, a precizat Dinamo.

Clubul Dinamo se confruntă pentru a doua oară cu probleme legate de COVID-19 după ce la 11 iunie, cu doar o zi înainte de reluarea campionatului Ligii I, a fost depistat pozitiv un angajat al clubului.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii