Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Leadership |
|

Altex va asigura echipamente în valoare de 200.000 euro pentru Secţia ATI a Spitalului Judeţean din Piatra-Neamţ

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Neamţ, Ionel Arsene, a anunţat, miercuri, că firma ALTEX va asigura echipamente în valoare de 200.000 euro pentru Secţia ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Piatra-Neamţ, informează Agerpres.
incediu piatra neamt

Secţia ATI a SJU Piatra-Neamţ a fost distrusă în incendiul din 14 noiembrie, când 10 pacienţi internaţi cu COVID-19 au decedat.

Ionel Arsene, președintele Consiliului Judeţean Neamţ: „Îi mulţumesc în numele tuturor nemţenilor pentru gestul său nobil lui Dan Ostahie, CEO al Firmei Altex, care va asigura echipamente în valoare de peste 200.000 de euro pentru secţia ATI. Este un ajutor extrem de important, care vine într-un moment dificil pentru sistemul sanitar românesc în general şi pentru cel nemţean în mod special. În situaţii dramatice, care uneori par a fi fără rezolvare, Dumnezeu trimite oameni potriviţi în locurile potrivite şi aşa apar soluţii la toate problemele noastre. Datorită ajutorului nemţeanului nostru, secţia ATI va fi dotată cu ventilatoare mecanice, monitoare cu module pentru terapie intensivă, monitoare de transport, infuziomate, injectomate, tărgi şi videolaringoscop. Felicitări, Dan Ostahie, pentru implicare şi pentru faptul că vieţile multor semeni aflaţi în suferinţă vor putea fi salvate datorită ţie”, conform Agerpres.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii