FacebookTwitterLinkedIn

Cristina Costăchescu s-a alăturat echipei Altex, cu o experiență de management de peste un deceniu și jumătate în marketing și vânzări. De-a lungul carieriei, Cristina Costăchescu a lucrat în marketing și vânzări în industria telecom: Romtelecom, Telemobil și UPC România. A ocupat de-a lungul timpului poziții precum cele de Sales Manager, Marketing Communication Manager, Brand Development Manger și mai apoi Director de Marketing.

Numirea Cristinei Costăchescu urmărește consolidarea unei direcții de business clare de a dezvolta experiența de achiziție, de la zona de retail clasic, către cea de omni-channel. Această direcție de dezvoltare pe zona de online și pe zona de comenzi prin telefon vine în întâmpinarea nevoilor clienților care sunt permanent conectați la ultimele inovații și care își doresc acces rapid și achiziții online realizate printr-un simplu click.

Cristina Costăchescu, director de marketing Altex România, a spus: „Am preluat cu mare încredere această nouă poziție într-o industrie care oferă provocări și surprize la tot pasul. Suntem o echipă de profesioniști pregătiți să consolidăm poziția de lider a companiei Altex. Revoluția omni-channel este o formă a viitorului în care deja am luat startul, în care tehnologia deține supremația și în care clienții au nevoie de mult mai mult decat suport în achiziție, au nevoie de experiențe superioare și captivante în toate punctele de interacțiune cu brandurile noastre”.

La rândul său, Dan Ostahie, președinte și CEO Altex, a declarat: „Extinderea echipei de marketing reprezintă o dovadă de maturitatea strategică pe care Altex a atins-o. Astfel, compania se află într-o etapă importantă de dezvoltare și implementare a strategiei omni-channel. Am reorganizat și am extins echipa de marketing, recrutând-o pe Cristina Costăchescu pe poziția de marketing director. Viziunea ei, alături de înțelegrea profundă a datelor de pe piața din România sunt coordonatele care ne vor asigura că noua structură a diviziei de marketing va reprezenta un pilon pentru dezvoltarea companiei și pentru implementarea strategiei omni-channel”.