Cautare
, Forbes Staff

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important tech and business news. Graduated from University of Bucharest with an MA in Political Journalism. Worked as a journal...

Bunuri de consum |
|

ALTEX a reamenajat magazinul din Satu Mare şi îşi aşteaptă clienţii într-un spaţiu modernizat

Altex România a reamenajat magazinul din Satul Mare, iar din 11 august, pe lângă aspectul modern, cumpărătorii vor descoperi în magazin şi o gamă extinsă de produse, din categoriile IT, comunicaţii, electrocasnice mari şi mici, auto şi multimedia, toate prezentate pe o suprafaţă de 1.000 metri pătraţi.
Magazin ALTEX Timisoara 2

„Consumatorii se află în centrul preocupărilor noastre, motiv pentru care ne dorim să venim permanent cu soluţii noi şi produse variate într-un spaţiu primitor şi modern, conform aşteptărilor lor. Este important ca vizita clienţilor în magazin să fie cât mai plăcută, de aceea vom continua să investim în soluţii care să vină în sprijinul acestora, îmbunătăţindu-le experienţa de cumpărare”, afirmă Dan Ostahie, CEO ALTEX.

Inaugurarea ParkLake, stabilită pentru 1 septembrie

Pentru că finalizarea procesului de modernizare a magazinului din Satu Mare coincide cu prima zi de Black Friday de Vară, clienţii sunt aşteptaţi cu oferte speciale de până la 80%, începând cu această zi şi până pe 17 august.

Printre ofertele pregătite cu ocazia redeschiderii se numără:
• Televizor Vortex LED TV HD, diagonală de 61 cm, la numai 399,9 lei,
cu o reducere de 300 lei;
• Combină frigorifică ARCTIC, capacitate 262 litri, clasa energetică A+, la numai
849,9 lei, preţ la schimb cu un electrocasnic vechi;
• Combină frigorifică Samsung No Frost, capacitate 289 litri, clasa energetică A+, la numai 1.299,9 lei, cu o reducere de 700 lei, preţ la schimb cu un electrocasnic vechi;
• Aparat aer condiţionat Midea, capacitate 9000 btu, la numai 1.199,9 lei, cu o reducere de 600 lei şi instalare în 5 zile (daca se întârzie, clienţii primesc banii înapoi sub forma unui voucher valoric).

Spoturile Altex cu „cel mai mic preț din România” au fost interzise de CNA

Magazinul va fi deschis de luni până duminică, între orele 09:00 şi 21:00, oferind clienţilor posibilitatea de a accesa şi soluţii post-vânzare, precum returnarea produselor comercializate în maximum 31 de zile de la cumpărare, service şi garanţie.

ALTEX deschide al treilea magazin în Constanța

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii