Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Afaceri |
|

Altex deschide o nouă unitate în Lugoj. Investiția se ridică la peste 5 milioane de euro

Altex va deschide pe 5 noiembrie un nou magazin într-un spațiu propriu la Lugoj, în urma unei investiții de peste cinci milioane de euro.
Altex

Cel mai nou centru de servicii din rețea funcționează într-un spațiu propriu de 1.500 mp, și beneficiază de 35 de locuri de parcare. În linie cu digitalizarea și implementarea de noi tehnologii la nivelul rețelei, magazinul este dotat cu sisteme de iluminare cu LED, etichete electronice și display-uri digitale.

,,Indiferent de perioada dificilă prin care trecem cu toții, Altex își respectă planul de investiții stabilit până la sfârșitul acestui an, astfel că extindem rețeaua de magazine în vestul țării. Venim către clienți, cu produse și servicii de calitate, prețuri imbatabile și ne dorim ca fiecare dintre ei să aibă parte, și în magazinul de la Lugoj, de o experiență de cumpărare cât mai bună. Oamenii au la dispoziție servicii precum click&collect, rezervă online, ridică în magazine, retur, iar specialiștii noștri îi vor îndruma și le vor propune, acolo este nevoie, soluții de finanțare adaptate, nevoilor și bugetului fiecăruia, care pot fi aprobate pe loc”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

Noul magazin Altex din Lugoj se află pe Strada Timișorii nr 127-131 și va funcționa de luni până sâmbătă, între orele 09:00 și 20:00 și duminică, între orele 09:00 și 18:00. Joi, în ziua inaugurării, magazinul va fi deschis între 08:00 și 22:00.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii