Cautare
, Staff

Tech |
|

Alten România a încheiat anul 2017 cu afaceri de peste 8,7 milioane de euro, în creștere cu 14%

Alten România, companie de consultanță tehnică în IT și inginerie, subsidiara grupului internațional francez Alten, a încheiat anul 2017 cu afaceri de peste 8,7 milioane de euro, în creștere cu 14% față de anul precedent.
ALTEN (websize)-5 - Copy - Copy

În primul semestru al anului 2018, compania a inclus în portofoliul său șapte clienți noi pentru care oferă servicii de consultanță IT și inginerie, ajungând la un număr de 38 de clienți.

Activitatea Alten România include proiecte în sectoare precum telecomunicații, bancar, automotive, asigurări, farmaceutic, retail și aeronautic.

Compania are o echipă de peste 300 de specialiști la sediile sale din București, Timișoara și Sibiu, care lucrează în proiecte de dezvoltare software sau web, business analysis, business intelligence, project management, testare, suport tehnic, inginerie auto, hardware design și calibrare motor.

Divizia IT&C are o echipă de consultanți cu specializări specifice în Java, .NET, PHP, C#, C++, Siebel, Cognos, MS BI și Oracle BI, BSCS, în timp ce divizia Techno are o echipă de consultanți cu specializări în CATIA V5, NewPDM, SolidWorks, Matlab/ Simulink, HIL, Autosar.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii