FacebookTwitterLinkedIn

Toate premierele românești pe Netflix sunt disponibile din 20 august., notează Media Expres.

Povestea unui pierde vară” (2018, regia și scenariul Paul Negoescu) este prezentat cu cuvintele cheie „românesc”, „independent”, „romantic”, „witty” (umor verbal) și „comedie” și cu rezumatul: Un profesor de matematică încearcă să înceteze să mai facă dragoste cu alte femei când prietena sa cu care este într-o relație deschisă rămâne însărcinată.

Pup-o, mă” (2018, regia Camelia Popa, scenariul: Salex Iatma) este descris cu cuvintele cheie “românesc”, „comedie”, „supans” și cu rezumatul: Disperați după dragoste, trei ciobani încearcă să sărute mai multe femei dezirabile în speranța că acestea vor deveni nevestele lor.

Breaking News” (2017, regia Iula Rugină, scenariul: Ana Agopian, Oana Răsuceanu și Iulia Rugină) este descris cu cuvintele cheie „românesc”, „subevaluat”, „întunecat” și „dramatic” și are următorul rezumat: Un reporter cunoscut este trimis să scrie un articol elogios despre un coleg care a decedat și se cufundă în încercarea de a cârpi relația ratată a celui decedat cu fiica sa.

Love Building” (2013, regia Iulia Rugină, scenariul: Ana Agopian, Oana Răsuceanu și Iulia Rugină) este descris de Neflix cu cuvintele cheie “românesc”, „quirly” (neașteptat, surprinzător), „romatic”, „cupluri”, „comedie” și textul de prezentare: Trei terapiști sunt prinși până peste cap când deschid o tabără destinată salvării relațiilor care se destramă.

De ce eu?” (2015, regia: Tudor Giurgiu, scenariul: Tudor Giurgiu, Loredana Novak) este descris de Netflix cu cuvintele cheie „românesc”, „subevaluat”, „thriller” și „lupta împotriva sistemului” și cu textul: Un tânăr procuror este însărcinat cu un caz care-i poate defini întreaga carieră, în care este implicat un coleg, dar care îl duce la punerea sub semnul întrebării a motivațiilor din spatele acuzației.

Primele trei filme românești intrate în această vară în premieră în distribuția Netflix sunt „Oh Ramona!”, „#selfie69” și „Love Story”.