Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lifestyle |
|

“Alt concurs național de coregrafie”, un maraton de dans și performance la Centrul Național al Dansului

ALT_CONCURS_DE_COREGRAFIE(1).jpg
Prima ediție va avea loc sâmbătă, 12 octombrie de la ora 16:00, la Centrul Național al Dansului, fiind organizată de către Asociația Secția de Coregrafie.

“Alt concurs…” este o competiție națională dedicată coregrafilor, dansatorilor și performerilor care vor aduce în atenția publicului,dar și a profesioniștilor, ultimele tendințe din dans și performance ce vor aborda mai multe stiluri de exprimare corporală, de la pop, abstract, teatral, până la experiment senzorial, video și sonor. Evenimentul va pune în scenă 13 producții independente noi, majoritatea autofinanțate, ce reunesc peste 50 de coregrafi, dansatori, performeri, actori și muzicieni români.

,,Alt Party” va încheia seara la Centrul Național al Dansului, pe muzica asigurată de The Ghost of 3.13, Temple Invisible și DJ ToShiRo.

Programul complet al evenimentului este disponibil pe www.altconcurs.ro.

“Alt concurs…” este produs de Asociația Secția de Coregrafie, finanțat de Administrația Fondului Cultural Național, sprijinit de Centrul Național al Dansului, X și 0 Dance Project, Cartierul de Dans, ArCub și Pas Boutique. Premiile sunt oferite de Ministerul Culturii și Cultelor prin Administrația Fondului Cultural Național și de Pas Boutique. Centrul Dansului va oferi de asemeni premiul “Ioan Tugearu”. Parteneri media principali: Revista ADN, Radio Guerrilla, All Hollow, Metropotam.

Rezervări se fac la centrul.dansului.bucuresti@gmail.com, în limita locurilor disponibile.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii