Cautare
, Contributor

Bani și Investiţii |
|

Alstom semnează un memorandum de înţelegere pentru construirea primei rețele de metrou din Belgrad

Alstom a semnat vineri un memorandum de înţelegere cu Guvernul Serbiei, pentru proiectarea și construirea primei rețele de metrou din Belgrad.  
interior metrou Metropolis Singapore.,October,2013.,Interior,Of,Alstom,Metropolis,C751,Subway,Carriage

Părțile au semnat un memorandum pentru construirea fazei 1 a primei linii a viitoarei reţele de metrou a capitalei Belgrad.

Alstom a semnat astăzi un memorandum de înţelegere (memorandum of understanding) cu Guvernul Serbiei, pentru construirea fazei 1 a primei linii a viitoarei reţele de metrou a capitalei Belgrad. În acest proiect, compania Alstom va fi responsabilă pentru o gamă largă de lucrări, inclusiv trenurile de metrou, sistemele digitale de control al trenurilor, panourile de protecţie de pe peroane, infrastructură (instalarea căii de rulare şi a soluţiilor de energoalimentare) şi integrarea sistemului de transport”, a anunţat grupul.

 Construcţia noii reţele de metrou este estimată să înceapă la sfârşitul acestui an, scrie news.ro.

Suntem extrem de mândri că soluţiile Alstom vor face parte din construcţia metroului din Belgrad, care este un proiect de infrastructură foarte important în regiunea Balcanilor. Acest proiect va îmbunătăţi considerabil oferta de transport disponibilă pentru locuitorii din Belgrad”, declara Antonio Moreno, director general pentru Europa Centrală şi de Est la Alstom.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii