FacebookTwitterLinkedIn

Prin această revizie generală se așteaptă ca METRO să își mențină în funcțiune flota pentru încă o perioadă de cel puțin 15 ani, dar și cu o îmbunătățire a confortului, disponibilității și fiabilității.

Suntem încântați că METRO a selectat Alstom pentru efectuarea reviziei generale a flotei de vehicule tip P2000, pe baza ofertei noastre tehnice, precum și a experienței și performanței noastre din trecut în ceea ce privește gestionarea proiectelor. Alstom se angajează să lucreze pentru agențiile de transport de pe Coasta de vest a Americii, iar revizia generală a LRV-urilor va permite METRO să ofere servicii de înaltă calitate clienților săi,” a declarat domnul Jérôme Wallut, Senior Vice President pentru Alstom America de Nord.

Activitatea de revizie generală include modernizarea principalelor sisteme, cum ar fi cele de propulsie, HVAC, de control automat al trenului, sistemele auxiliare de alimentare cu energie electrică, de control al frânării, de comunicații și de comandă a ușilor, precum și sistemele de boghiuri.

Citește și: Rompetrol a investit 1,2 milioane de dolari în prima benzinărie dedicată mașinilor electrice

Alstom va realiza activitățile de revizie generală la unitatea sa din Mare Island din orașul Vallejo, California. Această unitate dedicată activităţilor de producție și servicii va asigura demontarea, asamblarea finală și testarea vagoanelor. Unitatea Alstom din Naperville, Illinois, va realiza activitățile de inginerie necesare pentru proiect. Primele vehicule ce urmează să fie supuse reviziei generale vor sosi la Mare Island în iulie 2017, iar ultimele LRV-uri reparate și modernizate vor fi repuse în funcțiune în 2021. Compania estimează că programul de revizie generală a LRV-urilor va crea aproximativ 45 de locuri de muncă pe durata contractului, pe măsură ce compania continuă să investească în unitatea sa din Mare Island.

Citește și: Huawei Technologies Romania: „Credem că Guvernul și autoritățile din România vor fi deschise implementării de soluții Smart City”

Alstom a înregistrat în primele nouă luni ale exercițiului 2016-2017 (de la 1 aprilie la 31 decembrie 2016) comenzi în valoare de 7,2 miliarde de euro, în creștere cu 16% față de cele 6,3 miliarde de euro din aceeași perioadă a anului trecut. Acestea au contribuit la vânzări totale de 5,2 miliarde de euro, cu 6% mai mari față de primele nouă luni din exercițiul 2015-2016. Doar în trimestrul al treilea al anului trecut, Alstom a înregistrat comenzi în valoare de 1.023 de milioane de euro, semnificative fiind controlul circulaţiei și infrastructura pentru linia 3 a metroului din Cairo, trenurile regionale pentru sudul Germaniei, noua generație de trenuri de metrou pentru Comunitatea urbană Lyon din Franța și întreținerea locomotivelor de marfă din Mexic.