FacebookTwitterLinkedIn

Compania care operează exclusiv cu autovehicule marca Mercedes vizează cu precădere consumatorii din zona de business și expații.

Serviciile Alpha Cab sunt momentan disponibile pentru cei ce locuiesc în București și Ilfov, însă există planuri de extindere și în alte orașe mari din România precum Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov și Iași.

Instinct vs. inteligență

Alpha Cab - Valentin Tanasa(2)

„Ideea Alpha Cab a venit inițial dintr-o nevoie personală care mi-a arătat că există o nișă foarte importantă pe piața din România. Practic nu exista până acum un serviciu de car rental profesionist și organizat, dedicat executivilor și expaților, un standard cu care ei sunt obișnuiți în oricare altă țară călătoresc sau lucrează”, a declarat Valentin Tanasa, general manager Alpha Cab.

Volvo Cars anunță un nou target de 1 milion de mașini electrice vândute până în 2025

Alpha Cab ia în considerare planul de a ajunge la un parc auto de 50 de mașini Mercedes, atât E Class cât și S Class și Vito/Viano. 

Serviciul Alpha Cab poate fi accesat prin intermediul platformei online, telefonic sau cu ajutorul aplicației mobile, disponibile pe Android și iOS.

Noua clasa E: Instinct versus inteligență

Reprezentanții companiei apreciază că valoarea medie a unei curse va fi de aproximativ 50 lei. Cei care vor folosi serviciile vor putea achita cu cardul online, în aplicație, cash sau cu cardul în mașină.