FacebookTwitterLinkedIn

Alpha Bank și-a început activitatea în West Gate în anul 2008, ocupând în prezent 7.700 de metri pătrați.

„Alpha Bank este un chiriaș foarte important al parcului de afaceri West Gate, ce a contribuit încă de la început la dezvoltarea acestui hub de business. Prelungirea contractului de închiriere cu încă opt ani, față de termenul inițial de zece ani, reprezintă o validare a eforturilor noastre de a oferi cele mai bune servicii unei instituții bancare de prestigiu”, a declarat Liviu Tudor, președintele și fondatorul companiei Genesis Property.

Alpha Bank a fost prima bancă străină ce a venit în România după anul 1990. Alpha Bank România aparține unuia dintre cele mai mari grupuri financiare din Grecia, Alpha Bank Group, cu o experiență de peste 140 de ani în sectorul financiar-bancar.

West Gate este este unul dintre cele mai mari parcuri de birouri din București, fiind amplasat în cartierul Militari, în imediata apropiere a stației de metrou Preciziei. Parcul este compus din cinci clădiri de birouri, cu o suprafață totală închiriabilă de 75.000 de metri pătrați.

Printre companiile care au sediul în West Gate se mai numără și Dacia Renault, Ericsson, Société Générale European Business Services, Panasonic, Citi, Carestream Health, Medicover, Siemens și WNS.